Mi kerül a tortára?

Születésnap, esküvő, keresztelő vagy házassági évforduló... a nagy családi ünnepeket általában torta teszi teljessé. A tortát pedig a tortadísz, ami minél egyedibb, az ünnepelt(ek)re jellemzőbb, annál kedvesebb emléke lesz a nagy napnak. Most egy kis ízelítőt hoztunk a Meskán található kézműves díszekből.

Schlaki fából készít személyre szabott tortadíszeket, bármilyen témában.  A tartós és szép dekoráció az ünnep után akár a lakás díszeként is megállja a helyét.
Ugyancsak tartós anyagból, polymer gyurmából készülnek evattaboltjaban a mókás esküvői tortadíszek. Az állatokat mintázó nászpárok mellett fotó alapján a tényleges párról is készülhet szobrocska  a tortára.
Ez a cuki, névvel ellátott babacipő pedig egy keresztelő torta ékessége lehet. Természetesen más színben, díszítéssel, akár fiús változatban is rendelhetők a szintén süthető gyurmából készülő cipőcskék livilaga boltjában.
És végre egy dísz, ami nem csak a szemnek kellemes, hanem az ízlelőbimbóknak is - bár Marcipandiszek termékeit talán nincs is szíve megkóstolni az embernek. A marcipánból készült figurákkal és kiegészítőkkel teljesen testre szabható az ünnepi torta.

Ha pedig nem csak a tortát, hanem az ünnepi helyszín többi részét is egyedi megoldással szeretnénk díszíteni, íme picikartya szülinapi csomagja meghívóval, torta- és sütidísszel, valamint girlanddal.

 

Mindenkinek felejthetetlen ünneplést kívánunk!

 

További ötletes, gyönyörű tortadíszért katt ide:

https://www.meska.hu/u/gafjplu1