Anyák napi ajánlónk

Közeleg május első vasárnapja, amikor az édesanyákat köszöntjük; Te már tudod, mivel fogod Őt felköszönteni? Ha még tanácstalan lennél, hoztunk pár ötletet!

Valami igazán személyessel lepnéd meg Édesanyádat anyák napja alkalmából?

Készíttess ilyen, A3-as méretű, egyedi posztert a saját fotóidból!

Ezzel az ajándékkal egyszerűen képtelenség mellényúlni!

 

Vagány anyukáknak szuper ajándék lehet ez az akvarell illusztráció alapján készült bohókás, "szuper anya vagyok!" kitűző! Meglátod, milyen büszkén viseli majd Édesanyád a kabátján, vagy épp a táskáján ezt a nem mindennapi elismerést ;)

Szintén egyedi illusztráció alapján készült ez az ellenállhatatlan nyuszis print, amivel szavak nélkül is elmondhatsz mindent anyák napján.

 

 

Igazi klasszikus anyák napi ajándék lehet ez a lila bazsarózsás örök csokor, melyhez színben harmonizáló, szépséges selyem virágokat álmodott össze az alkotója!

Ha van kép, amely méltón fejezi ki az anyai szeretetet, akkor az minden bizonnyal Gustav Klimt "Anya gyermekével" című festménye! Ajándékozd Anyudnak ezt az örök klasszikust egy vagány, egyedi övcsat formájában!

Ha anyák napjára egy szépséges élő virág csokorral készülsz, szerezz be hozzá egy ilyen fából készült, névre szóló díszt! Így miután a virágok elhervadtak, a kis jelölők megmaradnak, és továbbra is emlékeztetik Édesanyádat a köszöntésre!

 

 

 

Nézz szét a Meskán további szebbnél-szebb, kézműves anyák napi ajándékokért!