Házszámtábla - téglalap alakú - otthon & lakás - ház & kert - házszám - Meska.hu
Házszámtábla - téglalap alakú - otthon & lakás - ház & kert - házszám - Meska.hu

Házszámtábla - téglalap alakú

Neked készül kb. 10 munkanap alatt
Jogszabályváltozás miatt a boltomban sajnos csak lakossági ügyfeleket tudok kiszolgálni! A megjegyzés rovatban tudja majd megadni a táblára felírandó szöveget. Saját tervezésű és kivitelezésű házszámtábla, beleértve a kivágást is. Alapméret 20 x 12 cm, de választható nagyobb méret is. Anyaga: Ongrofoam, egy speciális műanyag amely UV álló, és nem fog soha besárgulni. Időjárásálló. Tehát: az anyaga nem kerámia, nem fém, nem fa, hanem egy minden felsorolt anyagnál időtállóbb anyag. A 30 cm-nél nagyobb méret rendelésénél csak a csomag, postán maradó vagy a futár szállítási opciót használja, mert a posta 30 centinél nagyobb küldeményt csak csomagként szállít. Kérem olvassal el az általános szerződési feltételeket (ÁSZF), melyet a termék megvásárlával ön elfogadott. Elkészülési idő: kb. 10 nap.
Összetevők

uv álló festék, ongrofoam


Technika

fotó, grafika, rajz, illusztráció


Jellemző
otthon & lakás, ház & kert, házszám, bagoly, róka, madárka, fa, falevelek, egyedi, gyerek

Színek

mintás, tarka


Termékkód

2360643

A termékeket a leggondosabb csomagolásban szállíttatom a postán és futárszolgálattal. Az órákat kizárólag erre a célra tervezett dobozban, többszörös belső csomagolásban küldöm. Sérülés nagyon ritkán adódik, nyolc év alatt talán kétszer, de az a szállítás hibájából történt, amire én garanciát nem tudok vállalni! A termékeket ajánlott küldeményként adom fel, hogy még véletlenül se vesszen el. Bár minőségi kifogás termékeim iránt még nem történt, azért jelzem, hogy bármilyen kifogás esetén kérem keressen meg a Meska belső levelezési oldalán vagy a megadott privát drótposta címemen.
A személyes átvétel opció azt jelenti, hogy nálam vehető át a termék és nem azt, hogy tetszőleges helyre elviszem. Fontosnak tartottam leírni, mert sokan félreértelmezik és azt szeretnék, ha valamely helyre elvinném átadásra a terméket, de erre szolgál a posta és a futárszolgálatok,
Az óraszerkezetekre egy év a garancia. A garancia maga a számla, amelyet minden termékemhez mellékelek.
Visszáru: Természetesen előfordulhat, hogy a vevőnek nem tetszik a termék. Ilyenkor 14 napig bármikor visszaküldheti. Eredeti csomagolás nem szükséges, de a terméknek sértetlennek kell lenni. A visszaküldés költsége a vevőt terheli!

Mindenben állok a kedves vevők rendelkezésére, csak azt kérem, hogy kommunikáljunk. Bátran kérdezzenek, írjanak, válaszolok, mindenre létezik megoldás. A vevő mindig az első!

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest XV. kerület)
0 Ft 0 Ft
pojsta csomag előreutalással
2 590 Ft 2 590 Ft
Postán maradó előreutalással
1 490 Ft 1 990 Ft
Postai utánvét
3 290 Ft 3 290 Ft

Házszámtábla - téglalap alakú

Készítette

Kiokumitsu

Kiokumitsu

Igyekszem minden egyedi kérést megvalósítani! - eddig sikerrel...

5 (1207)

Kiokumitsu boltja  ›

Róla mondták

“Nagyon szép kivitelezés, a méret is megfelelő. Még a férjemnek is tetszik ☺️”

Cintia611455

Egyedi rendeléseket is vállal

Kiokumitsu további termékei


Hasonló termékek