Csak egy csiga fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Csak egy csiga fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Csak egy csiga fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Csak egy csiga fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Csak egy csiga fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Csak egy csiga fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Csak egy csiga fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Csak egy csiga fülbevaló - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu

Csak egy csiga fülbevaló

Neked készül kb. 7 munkanap alatt
Antikolt vörösrézből készült csiga fülbevaló, kalapált. Teljes hossza akasztóval 3,5 cm. Szélessége 1 cm. A RÉZ ÉKSZEREK GYÓGYÍTÓ EREJE A réz és az ezüst több ezer éve védi az ember egészségét. Mindkét fémről ismert, hogy erős gomba-, baktérium- és vírusölő tulajdonságú. A réz - a vas és a cink után - a harmadik legfontosabb nyomelem szervezetünk számára, több mint 20, élettanilag nélkülözhetetlen folyamatban vesz részt. A réz az élelmiszerekkel, illetve a bőrön keresztül kerülhet be a szervezetbe. Az emésztőrendszeren keresztül 30% körüli mennyisége szívódik fel, míg a bőrön keresztül közel 100% jut be belőle. Az ember több ezer éve használja a rezet a gyógyításban. Őseink megfigyelése szerint a testfelületen hordott réztárgy (pl. karkötő, gyűrű) normalizálta a vérnyomást, erősítette a kapilláris-falakat, megakadályozta a csontritkulást, a haj hullását és a só lerakódását. Véd a cukorbetegség kialakulása ellen. A korunkban gyakran előforduló candida-betegséget is többek között a rézhiány idézi elő. Ezenkívül fontos nyomelem , és antioxidáns. Az réz ékszerek hordása közben az elsavasodott szervezet a bőr elszíneződésével jelez.
Összetevők

vörösréz


Technika

fémmegmunkálás, ékszerkészítés


Jellemző
ékszer, fülbevaló, lógó fülbevaló, nikkelmentes, réz, antik, drótékszer, vörösréz, csiga, kicsi, egyszerű

Színek

barna, réz


Termékkód

3670971

A terméket előreutalás ellenében tudom postázni. A postázás hétfői és csütörtöki napokon történik.
Személyes átvételre Orosházán van lehetőség.

A termék árának, valamint postaköltségnek bankszámlára történő jóváírása után a megvásárolt készleten lévő terméket 3 munkanapon belül feladom a megbeszélt módon.
A megrendelésre készülő termékek elkészítésre türelmet kérek, általában az utalás beérkezésétől számított 7. napon tudom postázni, de ezt mindenkivel egyénileg leegyeztetem. A szabályzat szerint a vevő köteles a termék vételárát a vásárlástól számított 2 héten belül kiegyenlíteni.
A termékeket mindig gondosan becsomagolom. Karton dobozkában és buborékos borítékba csomagolva kerülnek postázásra. DÍSZDOBOZ igénylésre van lehetőség. ( 2017. január 1-től a posta 2.4 cm-nél magasabb küldeményeket nem veszi fel csak postán maradó küldeményként.)

A szállítás, kézbesítés során keletkezett esetleges károkért nem vállalhatok felelősséget.

Bármilyen kellemetlenség esetén kérem vevőimet, hogy még az értékelés leadása előtt, elsőként velem vegyék fel a kapcsolatot és igyekszem mindkét fél számára megfelelő megoldást találni.

A viselés/tárolás közben keletkezet sérüléseket DÍJMENTESEN MEGJAVÍTOM, amennyiben a vevő vállalja a sérült ékszer részemre történő eljuttatását és saját költségére gondoskodik annak visszaszállításáról is.

A boltban a RENDELÉSRE készülő termékek fotója kicsit, apró mértékbe eltérhet az újra gyártott, vevőnek postázott terméktől. Kézzel készült termékeknél ez kivédhetetlen és az egyediséget igazolja.

Ékszert 14 NAPON BELÜL visszaküldheted. Visszafizetést eszközölni, csak az ékszer visszaérkezte után tudok, ha azt tökéletes, hordatlan állapotban kapom meg a számlával együtt. Ez esetben a vevő fizeti a postaköltséget.

Egyedi/utánrendelés esetén a termék jellegéből adódóan a visszavásárlási garancia nem vonatkozik rá.

Az eltérő fényviszonyok miatt a monitoron látható színek kis mértékben eltérhetnek a valóságtól.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Orosháza)
0 Ft 0 Ft
csomagautomata előre fizetéssel
990 Ft 990 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel
720 Ft 1 100 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel
795 Ft 1 100 Ft

Csak egy csiga fülbevaló

Készítette

hajnalgyongy

hajnalgyongy

Nagyon örömmel tölt el, ha egy általam kitalált, majd testet öltött ékszer szerető gazdára talál.

5 (548)

hajnalgyongy boltja  ›

Róla mondták

“ Ajándékba vettem a fiam tanárának a könyvjelzőt. Szép, finom munka és a belevésett névvel örök emlék maradhat, amikor kinyit majd egy könyvet. Köszönöm!”

zsuzsibihari

Egyedi rendeléseket is vállal

hajnalgyongy további termékei


Hasonló termékek