Napi beosztású határidőnapló 2021-re, névvel. Személyre szabható, névreszóló naptár, virágos napló, natúr vászon borító

Napi beosztású határidőnapló 2021-re, névvel. Személyre szabható, névreszóló naptár, virágos napló natúr vászon borítóval. Kétféle napi...

kézműves termék, készítette: enciboltja
anyaga: papír, karton, vászon, textil, selyemszalag
technika: könyvkötés, papírművészet

enciboltja szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 05. 21-ig nem lehet megvásárolni.

Napi beosztású határidőnapló 2021-re, névvel. Személyre szabható, névreszóló naptár, virágos napló, natúr vászon borító


   
   

enciboltja szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 05. 21-ig nem lehet megvásárolni.

Napi beosztású határidőnapló 2021-re, névvel. Személyre szabható, névreszóló naptár, virágos napló, natúr vászon borító leírása

Napi beosztású határidőnapló 2021-re, névvel. Személyre szabható, névreszóló naptár, virágos napló natúr vászon borítóval. Kétféle napi beosztás belső választhatő.

A borító kék-zöld növénymintás, a minta, a név és az évszám natúr vászonra nyomtatva. A napló elöl-hátul párnázott, puha tapintású. Sötétkék jelzőszalaggal készül.

A határidőnapló 400 oldalas, kézzel fűzött. Napi beosztású, minden nap egy oldal, a hónapok egy-egy összefoglaló oldallal kezdődnek. Az egyes napok oldalain (l. 4. képen) fejléc névnapokkal, vonalazás óránkénti beosztással, alul kiemelési lehetőség.
A határidőnapló elején 2021-es, a végén 2022-es összesítő naptár, plusz vonalas jegyzetlapok a végén. 14 x 20 cm-es oldalakkal, 90 g-os krémfehér papírból, kézzel fűzve készül.

A borítóhoz egy másfajta napi beosztású naptárat is választhatsz. Ennél az egyes napok oldalain fejlécben a hét napjai, a dátum és névnap, alatta vonalazás:
https://www.meska.hu/t2363235-napi-beosztasu-hataridonaplo-2020ra-nevvel-nevreszolo-naptar-naplo-parnazott-cseresznyeviragos-natur-vaszon-borito.

Határidőnaplók, naptárak 2021-re: https://www.meska.hu/Shop/index/2271/4540

Köszönöm a látogatást, nézd meg többi termékemet is: http://www.meska.hu/Shop/index/2271

Napi beosztású határidőnapló 2021-re, névvel. Személyre szabható, névreszóló naptár, virágos napló, natúr vászon borító jellemzői

kézműves termék, készítette: enciboltjaszínek

anyag

személyre szabható
Névvel, egyedi felirattal

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
3988447

feltöltve
2020. december 29.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Napi beosztású határidőnapló 2021-re, névvel. Személyre szabható, névreszóló naptár, virágos napló, natúr vászon borító szállítása

Szállítás:
Termékeimet mindig gondosan csomagolom, és futárral küldöm. Előre fizethetsz utalással vagy bankkártyával. Ha átvételkor szeretnél fizetni, választhatod az utánvétes szállítást, de vedd figyelembe, hogy az kicsit többe kerül.
Személyes átvételre Zsámbékon van lehetőség.
Garancia: Ha csalódást okoz a megvásárolt termék, küldd vissza hibátlan állapotban, 14 napon belül (a visszaküldés költsége téged terhel). Visszatérítem az általad fizetett összeget (termék ára és szállítási költség).
Az ár visszafizetése nem vonatkozik az egyedi, névre szólóan készülő megrendelésekre, ezeket csak jogos minőségi kifogás esetén veszem vissza. Ilyenkor választhatsz: vagy kijavítom a terméket, vagy visszafizetem az árát.
A termékekhez nyugtát adok, kérlek jelezd, ha számlát kérsz, és add meg a számlázáshoz szükséges adatokat (név és számlázási cím). Köszönöm: Enci

Adatkezelési tájékoztató

Az általad rendelkezésre bocsátott, Meskán megadott adataidat kizárólag
a) megrendelés teljesítése és számlázás
b) szállítás
céljából kezelem és használom.

Ezeket az adatokat nem töltöm le, nem tárolom, és semmilyen formában nem használom fel, pl. nem küldök hírlevelet és egyéb marketing célú reklámot.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
háztól-házig futár előre fizetéssel 2 115 Ft 2 115 Ft
Személyes átvétel Zsámbékon 0 Ft 0 Ft
Előrefizetéssel, MPL Csomagautomatákra 950 Ft 950 Ft
Előrefizetéssel, MPL Postán maradó v. PostaPontra 1 550 Ft 1 550 Ft
Előrefizetéssel, MPL házhoz szállítással 2 000 Ft 2 000 Ft
Utánvéttel, MPL házhoz szállítás 2 500 Ft 2 500 Ft

Napi beosztású határidőnapló 2021-re, névvel. Személyre szabható, névreszóló naptár, virágos napló, natúr vászon borító alkotója: enciboltja

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek