COLOUR FLOWERS kísérő kártya - esküvő - meghívó & kártya - meghívó - Meska.hu
COLOUR FLOWERS kísérő kártya - esküvő - meghívó & kártya - meghívó - Meska.hu
Neked készül kb. 10 munkanap alatt
COLOUR FLOWERS KÍSÉRŐ KÁRTYA (mérete: 40x60 mm) TERVEZÉSI DÍJ NINCS (2 alkalommal módosíthatók az elírások extra költség nélkül) 40x60 mm méretű hajtott kísérőkártya, felül lyukasztva, mely grafikájával kérhetsz más kiegészítőket is. Felmerülő kérdéseiddel, kérlek üzenetben keress. TERMÉKLEÍRÁS: Alapanyag: matt / matt és texturált Méret: 40x60 mm Nyomtatás: 1 oldal Kiegészítő: nem tartalmaz az ár Minimum rendelés: 40 db Kivitelezési idő: ~ 7-10 munkanap --------------------------------------------------------------------------------------------- 1. Az ár a képen látható grafikára vonatkozik, személyre szabott szöveggel. 2. Rendelés leadás után emailben történik a kommunikáció. 3. Az ár a látványterven 2 db szövegbeli módosítást (elírások javítása) tartalmaz, mely szintén e-mailes üzenetváltásban történik. Kérlek, hogy a gördülékeny és gyors kivitelezés miatt mindig alaposan olvasd és nézd át a tervet. 4. A látványterv végleges jóváhagyása után, kizárólag banki átutalás után kezdődik meg a gyártás, átlagosan 7-10 munkanappal kell számolnod a kivitelezést tekintve + választott szállítás ideje. 5. Egyedi kivitelezésre, a képen látható tervtől eltérő módosított grafikára van lehetőség, előzetes egyeztetés után. ----------------------------------------------------------------------------- RENDELÉS: 1. Tedd a kosárba a meghívót a vásárolni kívánt mennyiségben. Kérlek, vedd figyelembe a minimum mennyiséget. 2. A vásárlás után a megadott e-mail címre várom a meghívóra szánt szöveget. Kérlek, vedd figyelembe a mintán lévő szöveg mennyiségét. 3. 2-3 napon belül e-mailben megkapod a látványtervet az általad küldött szöveggel (elírásokat módosítani 2x van lehetőséged a szövegen). 4. Elírásokért felelősséget nem vállalunk! 5. A végleges jóváhagyás és az összeg beérkezte után kerül gyártásba a termék. ----------------------------------------------------------------------------- A Meska boltban megtalálható termékére mind igaz, hogy egyedi elképzelés alapján készülnek általam, részben digitalizálva, hiszen a grafika előkészítése számítógépen történik és nyomdagéppel kerül kivitelezésre. A termékek minden esetben egyesével kerülnek ellenőrzésre, majd a következő munkafázisba, ahol összeállításra kerülnek egyesével (vágás, hajtás, ragasztás, lyukasztás, masnizás, csomagolás). A termékek alapanyaga prémium minőségű kreatív matt, matt és texturált vagy gyöngyházfényű papír (bizonyos termékeknél újrahasznosított).
A megrendelést követően emailben történik a kommunikáció, és a látványterv véglegesítése. Kizárólag írásban jóváhagyott grafika kerül gyártásba!
Összetevők

kreatív papír


Technika

fotó, grafika, rajz, illusztráció, papírművészet


Jellemző
esküvő, meghívó & kártya, meghívó, meghívó, esküvő, virágos, watercolor, kártya, kísérő

Színek

narancssárga, rózsaszín, zöld


Termékkód

4140257

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Debrecen)
0 Ft 0 Ft
Átvételi pont Debrecenben
0 Ft 0 Ft
GLS házig
2 390 Ft 2 390 Ft
GLS csomagpontra
2 090 Ft 2 090 Ft

Készítette

rosecard

rosecard

#alittleattention #specialoccasion

4.5 (216)

rosecard boltja  ›

Róla mondták

“Kedves Bettina! A napokban megérkeztek a meghívók, élőben is csodálatosak! :) Köszönjük, hogy megvalósítottad az elképzeléseinket pont úgy, ahogy szerettük volna! :) Köszönettel: Nóra”

borosn28

Egyedi rendeléseket is vállal

rosecard további termékei

Hasonló termékek

Neked ajánljuk.