Anya karkötő  - ékszer - karkötő - gyöngyös karkötő - Meska.hu
Anya karkötő  - ékszer - karkötő - gyöngyös karkötő - Meska.hu

Anya karkötő

A legjobb Anya ásványkarkötő. Ha szeretnél szívet melengető, egyedi ajándékot, akkor lepd meg magadat vagy szeretteidet egy fényképes ásványkarkötővel. A megrendeléshez egy képre és egy csuklóméretre lesz majd szükségem( ajándék esetén megoldjuk) A gyöngyöket erős gumis damilra fűzöm. A medál amelybe a fényképet ragasztó nemesacél, nem kopik, nem fakul, nem allergizál, fémérzékenység esetén is hordható. A fénykép mérete 20mm.
Összetevők

ásvány, gyöngy


Technika

gyöngyfűzés, gyöngyhímzés, ékszerkészítés


Jellemző
ékszer, karkötő, gyöngyös karkötő, egyedi, fényképes, személyes, szívhezszóló, ajándék

Színek

fehér, rózsaszín


Termékkód

4326024

Garancia A termékekre 6 hónap garanciát vállalok. A garancia a kézhezvételtől számítódik, amennyiben ez idő alatt a termék megkopik, elszakad, meglazul stb., kérlek írásban vedd fel velem a kapcsolatot. Számomra fontos vásárlóim elégedettsége, így a garanciális megkereséseket kiemelten kezelem: küldd vissza a vásárolt ékszert, térítésmentesen megjavítom, vagy kicserélem, amennyiben erre lehetőség van. Ha nem javítható vagy cserélhető, kérheted az árcsökkentést vagy a vételár megtérítését. A termék visszaküldésének költsége téged terhel. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra!


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel
720 Ft 1 200 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
1 590 Ft 1 590 Ft

Anya karkötő

Készítette

Róla mondták

“Szeretném megköszönni s kifejezni pozitív tapasztalataim az ajándékkal és eladóval kapcsolatban. Gyors, kedves kommunikáció és nagyon segítőkész! 5* Az ajándékba szánt nyaklánc is tökéletes és szép! 5* Mindenkinek ajánlom! Köszönettel! Róbert”

Tóth Róbert768325

Egyedi rendeléseket is vállal Üzenek az eladónak

lyndhaa további termékei


Hasonló termékek