Lepkés, virágos selyem díszpárna - otthon & lakás - lakástextil - párna & párnahuzat - Meska.hu
Lepkés, virágos selyem díszpárna - otthon & lakás - lakástextil - párna & párnahuzat - Meska.hu

Lepkés, virágos selyem díszpárna

Neked készül kb. 7 munkanap alatt
36*36cm habotai 8mm selyemből készült díszpárna. Belseje szivaccsal töltött párna. A selyem öntisztuló, így mosást nem igényel a párna, a port ki kell belőle rázni. Mosni csak kézzel 30 fokon. Vasalni hátoldalon lehetséges. Más színekkel, mintával is kérhető, illetve alvó párnának is készíthető, ha a belső párnát gyapjuval vagy pamuttal tömjük. Ez feláras (3-4 ezer forinttal több, a felhasznált töltőmennyiség függvényében)
Összetevők

100%habotai 8mm hernyóselyem, h-dupont gőzfixálós festék, h-dupont kontúr, vászon párnabelső, czipzár, szivacstöltet


Technika

selyemfestés, varrás


Jellemző
otthon & lakás, lakástextil, párna & párnahuzat, párna, díszpárna, selyempárna, leőke, lepkés, virág, virágos, ajándék, ajándékötlet, silk, selyem, 100%silk, 100%hernyóselyem, 100%selyem

Színek

bordó, fehér, fekete


Termékkód

4671343

Termékeimre garanciát vállalok. Megbeszélés szerint csere, vagy visszafizetéssel. A terméket vissza kell hozzám küldeni, amennyiben nem felel meg. Szállítási költség megbeszélés szerint, a kívánt módon igyekszem postázni. csak a szállító által kért szállítási költséget számolom fel. A selyemtermékek könnyen tönkremehetnek, ha nem a megfelelő módon kezeljük őket. Fontos a mosási utasításokat betartani és hordásnál sem szabad csomózni, erősen megkötni, húzni. Vastagabb selymek akár örök életűek is lehetnek. Mosás langyos vízzel, sampon, vagy speciális selyemmosószerrel kézzel. Kicsavarni a vizet nem szabad, csavarás közben sérülhet az anyag. Csak kinyomkodni és törölközőre ráfektetve felgöngyölítve szárítandó. Csiptetve szárítani sem szabad, csak kiterítve. Vasalás egypontos, selyem Silk fokozaton. Ezek betartása mellet a selyem hosszú életű lehet.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény utánvéttel
1 240 Ft 1 240 Ft

Lepkés, virágos selyem díszpárna

Készítette

avandor

avandor

egyedi kézzel festett termékek

5 (5)

avandor boltja  ›

Róla mondták

“A készítő minden elvárást felülmúlóan együttműködik, figyelmes. Szinte személyre szabott sálat kaptam! Köszönöm!”

melkvib

Egyedi rendeléseket is vállal

Rendelhető: 1 db

avandor további termékei


Hasonló termékek