J-Virág (energetizált, akril festmény, 30x30 cm) - művészet - festmény - akril - Meska.hu
J-Virág (energetizált, akril festmény, 30x30 cm) - művészet - festmény - akril - Meska.hu

J-Virág (energetizált, akril festmény, 30x30 cm)

Készleten - azonnal szállítható
A festményt egy nagyon kedves személy inspirálta. Ezért is vannak benne intenzívebb színek. Azzal a technikával kísérleteztem, amely több festményemen is megjelenik-, festőkés és ecset használatával. Szerettem volna elérni, hogy nyári színek és hangulatok legyen a képen, de emellett megtartsa absztrakt vonását. Illetve mivel szeretem a centralizált formákat (is), mint csillag vagy virág középre helyezve, így próbáltam a fentebb említett technikát minden irányba kiterjeszteni, hogy dominálja a képet. A középre helyezett minta a csakrák világát is jellemzi, így a kép (mivel ez is meditáció hatására készült) segíthet meditációnál, főleg, ha ez a gyökércsakrával kapcsolatos meditáció. Nagyon jó hangulatot tud teremteni egy modern lakásban, ahol fehér, szürke, fekete, vagy esetleg napságra színek találhatók. De jó választás lehet nagyon halvány kék (szinte fehér) hátérrel is. A kép mérete: 30 cm x 30 cm. Vakrámás feszített vászonra készült, és befejezésként vízbázisú fedőlakkot kapott, ami segít megőrizni a minőséget hosszú ideig. A képen nincs akasztó, de keretéből adódóan szögre is akasztható. A kép szélei szintén le vannak festve. A kép hátoldalán dátum és aláírás található.
Személyre szabott, - igény szerint egyedi méretű -,"energetizált" festményeket (is) készítek, "lehívott" információ alapján, melyek Energiakapuként (is) funkcionálnak: segíthetnek megtalálni Önmagad, és az Utad.
Összetevők

akril, vízbázisú lakk, vakrámás feszített vászon


Technika

festészet


Jellemző
művészet, festmény, akril, csillag, virág, absztrakt, meditáció, spirituális, gyökércsakra, mandala

Színek

fehér, narancssárga, piros


Termékkód

4683835

Személyes átvétel csak Debrecenben.
Foxpost szállítás szintén lehetséges. (Kérlek írj üzenetet, ha ezt szeretnéd választani)

Minden képemet nagy odafigyeléssel csomagolom be, hogy véletlenül se sérülhessen. A kis méretű képeknél ezért teljesen biztonságos a szállitás.
Nagyobb méretű képek esetén a szállitás során bekövetkezett sérülésért nem tudok garanciát vállalni, de a nagy méretű képek is alapos csomagolásban részesülnek.
Garanciális feltételek:
A festményt csak ép állapotban (sérülésmentes állapotban, tehát eredeti állapotában, illetve alaposan becsomagolt állapotban) tudom visszavenni, és a kifizetett összeget visszautalni. A visszaküldést a kézhezvételtől számított 5 napon belül szükséges teljesíteni. A visszaküldés ára a vevőt terheli.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Hajdú-Bihar megye)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel
2 785 Ft 2 785 Ft
800 Ft 2 000 Ft

J-Virág (energetizált, akril festmény, 30x30 cm)

Készítette

Paia

Paia

Légy mindig a Fény - Be/LI(e)VE your LIGHT!

Paia boltja  ›

Róla mondták

“Igenyes termek, szuper kommunikacio, es tranzakcio. Csak ajanlani tudom. ”

Delike

Egyedi rendeléseket is vállal

Elérhető: 1 db

Paia további termékei


Hasonló termékek