A szív hívószava (energetizált, akril festmény, 20x20 cm) - művészet - festmény - akril - Meska.hu
A szív hívószava (energetizált, akril festmény, 20x20 cm) - művészet - festmény - akril - Meska.hu

A szív hívószava (energetizált, akril festmény, 20x20 cm)

Készleten - azonnal szállítható
A kép, csakúgy mint a többi festményem is, felső sugallatra készült. Mind a színeket és magát a képet is előre látom gondolat formájában, és az “üzenet” után megfestem. A kép elkészülte után “energetizálást” kap- “feltöltöm”, ima, mantra, ásványok és/vagy gyógyító frekvenciákkal. Ez a festmény a szolár plexus és a szív csakra színeit jeleníti meg, így azokra a területekre még erőteljesebben hat. Szolár plexus (Napfonat csakra): Feladata: az emésztőrendszer, a rekeszizom, a hasnyálmirigy, a gyomor, a hormonok közül az inzulin és az adrenalin, kiválasztó szervek energiaellátása/harmonizálása. Érzelmi síkon: öntudat erősítése. Szív csakra: Szív, érrendszer, tüdő, mellkas energiaellátása/harmonizálása Érzelmi síkon: a szeretet megélése, kinyilvánítása. A kép meditációhoz is jó társ lehet. Mérete: 20 cm x 20 cm Kasírozott vászonra készült, ami előtte Gesso-val lett alapozva. A festmény vízbázisú lakk fedőréteget kapott a tartós minőségért. Hátoldalán dátum es aláírás található. Akasztó és keret szükséges hozza, de önmagában is jól tud érvényesülni polcra téve. Igény szerint tudok rá akasztót tenni.
Személyre szabott, - igény szerint egyedi méretű -,"energetizált" festményeket (is) készítek, "lehívott" információ alapján, melyek Energiakapuként (is) funkcionálnak: segíthetnek megtalálni Önmagad, és az Utad.
Összetevők

akril, vízbázisú fedőlakk, kasírozott vászon


Technika

festészet


Jellemző
művészet, festmény, akril, szívcsakra, napfonatcsakra, meditáció, gyógyítókép, energia, spirituális, intuíció

Színek

arany, sárga, zöld


Termékkód

4703727

Személyes átvétel csak Debrecenben.
Foxpost szállítás szintén lehetséges. (Kérlek írj üzenetet, ha ezt szeretnéd választani)

Minden képemet nagy odafigyeléssel csomagolom be, hogy véletlenül se sérülhessen. A kis méretű képeknél ezért teljesen biztonságos a szállitás.
Nagyobb méretű képek esetén a szállitás során bekövetkezett sérülésért nem tudok garanciát vállalni, de a nagy méretű képek is alapos csomagolásban részesülnek.
Garanciális feltételek:
A festményt csak ép állapotban (sérülésmentes állapotban, tehát eredeti állapotában, illetve alaposan becsomagolt állapotban) tudom visszavenni, és a kifizetett összeget visszautalni. A visszaküldést a kézhezvételtől számított 5 napon belül szükséges teljesíteni. A visszaküldés ára a vevőt terheli.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Hajdú-Bihar megye)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel
2 785 Ft 2 785 Ft
800 Ft 2 000 Ft

A szív hívószava (energetizált, akril festmény, 20x20 cm)

Készítette

Paia

Paia

Légy mindig a Fény - Be/LI(e)VE your LIGHT!

Paia boltja  ›

Róla mondták

“Igenyes termek, szuper kommunikacio, es tranzakcio. Csak ajanlani tudom. ”

Delike

Egyedi rendeléseket is vállal

Elérhető: 1 db

Paia további termékei


Hasonló termékek