Mozaik kincsesdoboz - "Sakktábla" Selyemfényű, üvegmozaikkal díszített kincsesdoboz. Ékszerdobozként , illetve apróságok tárolására i...

kézműves termék, készítette: mosaicsbysuzan
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: fenyő fadoboz, üvegmozaik, fugázóanyag, márványos üvegmozaik
technika: mozaik, üvegművészet

Mozaik kincsesdoboz - "Sakktábla"


   
   

Mozaik kincsesdoboz - "Sakktábla" leírása

késztermék, azonnal szállítható

Mozaik kincsesdoboz - "Sakktábla"


Selyemfényű, üvegmozaikkal díszített kincsesdoboz.
Ékszerdobozként , illetve apróságok tárolására is használható.

A doboz méretei:
Alapja: 9,8 x 9,8 cm
Magassága: 4,7 cm

A doboz alapja: fenyőfa

A doboz tetejét sötétbarnás fekete és fehér, bronzos erezetű mozaiklapokkal raktam ki, a doboz oldalait, illetve belsejét feketére festettem.

A ládika az elején található kis fém csattal zárható.

Kedves ajándék karácsonyra, házassági évfordulóra, névnapra vagy születésnapra.
Visszafogott színeivel a modern lakások stílusos kiegészítője, nemcsak dísztárgy, de funkciójánál fogva használati tárgy is.

Színei: beige (bézs), bronz, sötétbarna, fekete
A fuga színe: fehér

Tisztítása: nedves kendővel.

Mozaik kincsesdoboz - "Sakktábla" jellemzői

kézműves termék, készítette: mosaicsbysuzan
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3645709

feltöltve
2020. február 4.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Mozaik kincsesdoboz - "Sakktábla" szállítása

Kedves Érdeklődő, Kedves Vásárló!

Termékeim átvételére - mozaikozott tárgyak esetén - elsősorban a személyes átvételt javaslom a termék súlya és törékenysége miatt. Személyes átvétel Budapesten, leginkább a III. kerületben, illetve környékén megoldható.

GLS csomagküldő futárszolgálattal - előre fizetéssel - igen kedvező feltétellel tudom biztosítani a csomag kiszállítását.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 499 Ft 1 499 Ft

Mozaik kincsesdoboz - "Sakktábla" alkotója: mosaicsbysuzan

mosaicsbysuzan
Már egészen fiatalon érdeklődni kezdtem a különféle kreatív tevékenységek iránt.
10 évesen sálat kötöttem a macimnak, később ruhákat varrtam magamnak, majd következett a patchwork, goblein, keresztszemes hímzés, kötés, horgolás, makramé, decoupage.

A mozaiktechnikával 2007-ben ismerkedtem meg és teljesen elbűvölt az üveg fénye, ragyogása, színeinek játéka, magával ragadott az üvegművészet. Kalandozásaim az üveg világában azóta töretlenek.

A mozaikozás több évezredes ősi művészet (már az ókorban is használták), mely reneszánszát éli. A mozaikok világa gazdag, gyönyörű, fantáziadús, izgalmas, szép és tartós. Egyszerű technikákkal, lenyűgöző eredmények születnek.

Amikor alkotok, teljesen kizárom a külvilágot és elmerülök saját világomban. Minden munkámat az igényesség jellemez. Aprólékos munkával dolgozom, időt szánok a tárgyak megtervezésére, elkészítésére. Beleteszem szívemet-lelkemet, hogy örömet okozzak azoknak, akik hozzám hasonlóan kedvelik és értékelik az egyedi kézműves termékeket.

Leghőbb vágyam, hogy valami maradandót alkossak. Mozaik munkáim egytől-egyig minőségi, tartós darabok. Alkotásaim különleges, valódi kézi munkák érzelmekkel fűszerezve: mozaikozott tükrök, faliképek, vázák, kaspók, dobozok, elegáns, stílusos dekorációk, melyek tele vannak élettel, mozgással, szemet gyönyörködtető színekkel, apró részletekkel.

Felhasznált anyagaim: üvegmozaik, spectrum üveg, üveggyöngy, kagylóhéj, kavicsok, fém, csempe, kerámia, porcelán, tükör és ki tudja, még mi minden...

Kiváló ajándék névnapra, szülinapra, pedagógusoknak, karácsonyra, esküvőre, házassági évfordulóra. Biztosan talál az alkalomnak megfelelő szépséget.
Ha mégsem lelné meg és van saját ötlete, szívesen elkészítem, beszéljük meg.

A mozaikozáshoz mindig hű maradok - emellett rabul ejtett egy másik, szívemhez nagyon közel álló kézműves eljárás, ez pedig az amigurumi. Ez a furcsa név egy japán kifejezés, a horgolt és kitömött játékfigura elkészítési technikájának a neve. Tehát kézzel horgolt és kitömött állatfigurák, babák készítése. Élvezettel horgolom a kedves kis állatokat, babákat, mindegyiknek nevet is adok, ezzel is jelezve, hogy szívem-lelkem beleadom az elkészítésükbe.

Arra invitálom, nézzen szét boltomban, válogasson, kérdezzen, írjon!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: