Kalocsai mintás terítő - otthon & életmód - lakástextil - Meska.hu Kalocsai mintás terítő - otthon & életmód - lakástextil - Meska.hu Kalocsai mintás terítő - otthon & életmód - lakástextil - Meska.hu
Kalocsai mintás terítő - otthon & életmód - lakástextil - Meska.hu Kalocsai mintás terítő - otthon & életmód - lakástextil - Meska.hu Kalocsai mintás terítő - otthon & életmód - lakástextil - Meska.hu
Kalocsai mintás terítő - otthon & életmód - lakástextil - Meska.hu
Ezt a gyönyörű mintát puppets hímző fonallal hímeztem. Ez a minta is a '80-as évekből származik. A könyv szerint színeztem,/ Lengyel Györgyi:Kalocsai virágok/ ennél a mintánál a levelek fölső része a világos zöld, az alsó a sötét,úgyhogy nem azért színeztem így, mert nem ismerem a kalocsai minta színezését. Ezt a mintát így kell. Alapja tört fehér. A szélét horgoltam fehér Honleány fonallal. Mérete 60x60 cm.
Összetevők

tört fehér műszálas anyag, puppets hímző fonal, honleány horgoló fonal

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Népművész termék

Technika

hímzés, horgolás

Jellemző
otthon & életmód, lakástextil, kalocsai, népművészet, hímzett, horgolt, terítő

Színek

piros, rózsaszín, zöld

Termékkód

3961692

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
915 Ft 915 Ft

Készítette

Róla mondták

“Erzsike nagyon kedves, gyors, precíz és segítőkész. Csodaszép, személyre szabott kalocsai övet hímzett nekem. Bátran ajánlom! :)”

maria91228

Egyedi rendeléseket is vállal

Bodorka27 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek