Gyapjúfilcből készült kokárda - madárka formában :) Kézzel, szívvel készült, sok gyönggyel és apró öltésekkel. Átmérője kb. 5 cm. Tű...

iparművész termék, készítette: InnocentDesign
anyaga: gyapjúfilc, cérna, gyöngy, flitter, kitűzőalap
technika: varrás

Kokárda madárka (2 db)


   
   

Kokárda madárka (2 db) leírása

Gyapjúfilcből készült kokárda - madárka formában :)

Kézzel, szívvel készült, sok gyönggyel és apró öltésekkel.

Átmérője kb. 5 cm.

Tűzheted a kabátodra, táskádra, bárhova.
Ha több madárkát szeretnél, írj belső üzenetet!

Az ár két darab madárkára értendő.

"A színeket rendszerint a nemzeti zászlóról veszik, tulajdonképpen egy nemzeti színű szalagot meghajlítanak. Szabály szerint a színek mindig belülről kifelé olvasandók: a zászló fölső (függőleges csíkozásnál a bal oldali) része kerül a kokárda belsejébe, az alsó része pedig a külső szélére.

A magyar kokárda piros-fehér-zöld színű, tehát helyesen kívülre kerül a zöld. Az 1848-as pesti forradalom idején a márciusi ifjak még valóban így is használták, de Than Mór festményein is megfigyelhető, hogy a huszárok csákórózsáján is helyesen szerepel a színsorrend. Manapság téves történelmi berögződések, és a hagyomány miatt legtöbbször a piros van kívül és a zöld belül." Wikipedia

Köszönöm, hogy benéztél a boltomba!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban

Kokárda madárka (2 db) jellemzői

iparművész termék, készítette: InnocentDesign

technika

jellemző

színek

típus
fizikai

termékkód
3057537

feltöltve
2018. március 8.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Kokárda madárka (2 db) szállítása

!!Október 24-november 2. között leadott rendeléseket a kifizetéstől függően október 28-án vagy november 2-án tudom postázni, a személyes átvételt ezen időszak alatt sajnos nem tudom biztosítani!!

A terméket előreutalás ellenében tudom postázni. Postázás keddi és csütörtöki napokon lehetséges.
Személyes átvételre délutáni időpontban a Ferenciek terén, vagy napközben a Corvin mögött a Futó u./Práter u. sarkán van lehetőség.
A termék árának valamint postaköltségnek bankszámlára történő jóváírása után a megvásárolt terméket 2 munkanapon belül ajánlva elsőbbséggel postázom.A szabályzat szerint a vevő köteles a termék vételárát a vásárlástól számított 2 héten belül kiegyenlíteni. A termék állapotának megóvása érdekében az ékszerek apró dobozkában és buborékos borítékba csomagolva kerülnek postázásra.
A szállítás, kézbesítés során keletkezett esetleges károkért nem vállalhatok felelősséget. Bármilyen kellemetlenség esetén kérem vevőimet, hogy még az értékelés leadása előtt, elsőként velem vegyék fel a kapcsolatot és igyekszem mindkét fél számára megfelelő megoldást találni.
A viselés/tárolás közben keletkezett sérüléseket díjmentesen megjavítom, amennyiben a vevő vállalja a sérült ékszer részemre történő eljuttatását és saját költségére gondoskodik annak visszaszállításáról is.
Egyedi/utánrendelés esetén a rendeléstől való elállás nem lehetséges (kézzel készült termék esetén apró eltérések előfordulnak).
Egyedi/utánrendelés esetén a rendelt termék árát kérném előre átutalni. Egyedi/utánrendelés esetén a termék jellegéből adódóan a visszavásárlási garancia nem vonatkozik rá.
Az eltérő fényviszonyok miatt a monitoron látható színek kis mértékben eltérhetnek a valóságtól.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 680 Ft 980 Ft
Postai küldemény utánvéttel 2 500 Ft 3 500 Ft
FoxPost automata 870 Ft 870 Ft
FoxPost házhozszállítás 1 600 Ft 1 600 Ft

Kokárda madárka (2 db) alkotója: InnocentDesign

InnocentDesign

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek