Kesresztelő ládika kislánynak 10x15x4,5 cm -  - Meska.hu Kesresztelő ládika kislánynak 10x15x4,5 cm -  - Meska.hu Kesresztelő ládika kislánynak 10x15x4,5 cm -  - Meska.hu Kesresztelő ládika kislánynak 10x15x4,5 cm -  - Meska.hu
Kesresztelő ládika kislánynak 10x15x4,5 cm -  - Meska.hu Kesresztelő ládika kislánynak 10x15x4,5 cm -  - Meska.hu Kesresztelő ládika kislánynak 10x15x4,5 cm -  - Meska.hu Kesresztelő ládika kislánynak 10x15x4,5 cm -  - Meska.hu
Kesresztelő ládika kislánynak 10x15x4,5 cm -  - Meska.hu
Az első ládikát barátném fiú unokájának keresztelőjére készítettem kékben. Hamar híre ment, lányos változatban is el kellett készítenem. A faládikát babarózsaszín akrilfestékkel vontam be kívül, belül, kétféle rózsaszín árnyalatú mozaikkal kereteztem. A baba fotóját itt a fehér lap helyettesíti, de fehér félgyöngyök is díszítik majd.A kép a szülőkkel készült babafotó is lehet. A dekorációt választható fehér,pink, vagy halvány rózsaszín quilling rózsák, ezüst virág flitterek, és rózsaszín strasszok teszik ünnepélyesebbé. A baba apró emlékeit lehet benne őrizni: a kórházi karszalagot, kicsi topánkát, hajtincset,az első kihulló tejfogacskát, stb. Ideális személyre szóló ajándék keresztelőre. "Fiús" színösszeállításban is elkészítem igény szerint.
Összetevők

fa, akrilfesték, strassz, flitter, mozaik, félgyöngy

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 7 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

papírművészet, festett tárgyak

Jellemző
keresztelő, quilling, emlék, ajándék, rózsaszín, kislány, flitter

Színek

ezüst, fehér, rózsaszín

Termékkód

2471114

Ha a termék raktáron van az utalás megérkezése után azonnal szállítok. Ha el kell készítenem, a bonyolultságától függően pár nap türelmet kérek, de mindezt a kapcsolatfelvétel során egyeztetjük.
Előre utalásnál a szállítási költséget is számítsd hozzá.

A képek, ládikák, csokrok, torták mérete változó, de szállítási költségük a GLS és a posta esetében állandó. Ha a Foxpostot választod, kérlek ne utalj előre, vagy fizess kártyval ha házhoz szállítást kérsz, mert a csomagár nagymértékban függ a mérettől, amit nem tudok előre megadni. Nagy csomagok esetében sokszor érdemesebb a GLS-t, vagy a postát választani. Kapcsolatfelvételkor egyeztetjük. Foxpost automatába viszont minden méret szállítási díja azonos.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
600 Ft 600 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
700 Ft 700 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
400 Ft 400 Ft

Készítette

blkati

blkati

Papírkalandok- minden nap egy új csoda!

5 (208)

blkati boltja  ›

Róla mondták

“Nagyon szép terméket kaptam! A csomagolás pedig csillagos ötös!! Jó szívvel ajánlom a kedves eladót!!++++++”

Jolika80

Egyedi rendeléseket is vállal

blkati további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek