"5 db Ekrü és Mályva"Kerámia Virág (tp.205)

Szedj egy csokrot a virágos kertemből !Fehér agyagból aprólékos kézi munkával és 2 szeri égetéssel készített mázas kerámia virágok fest...

kézműves termék, készítette: hajasmaria
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: agyag, drót
technika: kerámia, virágkötés

"5 db Ekrü és Mályva"Kerámia Virág (tp.205)


   
   

"5 db Ekrü és Mályva"Kerámia Virág (tp.205) leírása

késztermék, azonnal szállítható

Szedj egy csokrot a virágos kertemből !Fehér agyagból aprólékos kézi munkával és 2 szeri égetéssel készített mázas kerámia virágok festett rozsdamentes drótszáron..A virágokból készíthetsz csokrot ,asztaldíszt .Tűzheted kerted,balkonod virágai tövébe így olyan helyen is lehet virágos növényed ahol egyébként nem lehetne.Mérete; kb.5 x 3 cm.A terméket kiegészítők nélkül szállítom.Boltunkban minden alkotás kész termék ezért akár azonnal megvásárolható .

"5 db Ekrü és Mályva"Kerámia Virág (tp.205) jellemzői

kézműves termék, készítette: hajasmaria
késztermék, azonnal szállítható
anyag/összetevő
termékkód
3611915

feltöltve
2019. december 25.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

"5 db Ekrü és Mályva"Kerámia Virág (tp.205) szállítása

Elállási jog; Kedves Vásárló, jogodban áll a vásárolt termékemet 14 napon belül,eredeti csomagolásban ,sértetlenül részemre visszaküldeni ! Ez esetben visszafizetem a vásárolt termék postaköltség nélküli vétel árát. /Elállási jogodat viszont nem gyakorolhatod amennyiben a terméket a te kérésedre állítottam elő !Kedves vásárló minden termékemet jó szülői gondossággal csomagolok mivel a legtöbb egyedi darab újra ugyan olyan elkészítése szinte lehetetlen. Törékeny alkotások sajnos minden esetben nem sikerülhet megvédenem Őket!Saját belátásodra és felelősségedre bízom a csomagküldési mód megválasztását. Amennyiben törékenyként adom fel a Posta felelősséget vállal ha véletlenül eltörik ,illetve ha a jegyzőkönyv azt állapítja meg ,hogy a nem megfelelő csomagolás miatt keletkezett a kár természetesen én vállalom a felelősséget és a kártérítést.Viszont ha simán adom fel akkor nem vállal felelősséget a posta és nekem sem áll módomban tériteni a károdat!!! Személyes átvétel VIII.kerület Orczy út.45 sz Fodrászat.Keddtől-Péntekig 10-18 h között .Átvételed tervezett időpontját kérlek jelezd felém!Szeretném kérni,hogy a személyes átvételt 10 napon belül szíveskedj intézni ,ettől hosszabb átvételi ideig a terméket csak előre utalással tudom tartani.Ugyan ez vonatkozik a postán kért csomagnál is ha az utalás nem érkezik meg 10 napon belül úgy a vásárlást automatikusan semmisnek tekintem.Megértésed köszönöm.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
2kg -ig( csak apró dolgokhoz !) 1 630 Ft 1 850 Ft
Postai kézbesített csomag 5 kg-ig 1 850 Ft 1 960 Ft
Postai kézbesített csomag törékeny 3 940 Ft 4 200 Ft
Posta automata 5kg -ig 1030.- 1 030 Ft 1 030 Ft

"5 db Ekrü és Mályva"Kerámia Virág (tp.205) alkotója: hajasmaria

hajasmaria
Kedves Látogató! Mi egy alkotó páros vagyunk sok szeretettel,közös munkánk eredményeként születnek ezek a kerámia tárgyak.Sajnos elfoglaltságaink miatt nem tudunk egyéni elképzeléseket teljesíteni. Egy héten egyszer, szerdán viszem az eladott portékákat a postára .A szerda reggel 8 h-ig beérkezett utalásokat tudom feladni.Ezt a vásárlásnál kérlek vedd figyelembe.Kellemes nézelődést bultunkban!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: