Rácsvédő/fejvédő babaágyba -  - Meska.hu Rácsvédő/fejvédő babaágyba -  - Meska.hu Rácsvédő/fejvédő babaágyba -  - Meska.hu Rácsvédő/fejvédő babaágyba -  - Meska.hu
Rácsvédő/fejvédő babaágyba -  - Meska.hu Rácsvédő/fejvédő babaágyba -  - Meska.hu Rácsvédő/fejvédő babaágyba -  - Meska.hu Rácsvédő/fejvédő babaágyba -  - Meska.hu
Rácsvédő/fejvédő babaágyba -  - Meska.hu
Az egyenként varrt házikókat hátul megkötővel láttam el alul, felül így egymáshoz sorban, vagy éppen a kiságy oldalait követve, szögben is elhelyezheted.A megkötők az ágyrácshoz való kötözést is szolgálják. Réseket is hagyhatsz közöttük majd, hogy amikor már nagyobb a baba, ki tudjon nézegetni.Tovább építhető,átrendezhető, ha most vásárolsz néhányat, és úgy érzed, bevált, ki tudod egészíteni.A méreteket úgy kalkulálom. Vatelinnel és alakra szabott habszivaccsal vastagítottam, mindegyik darab kb 3 cm vastag. Szélességük 18-20 cm között van, magasságuk pedig 25-30 cm. Moshatók.Sőt, ha egyet ér baleset, elég csak azt az egyet kimosni, tehát könnyen tisztán tartható. Ha megnő a baba, és rácsvédőként már nem lesz rá szükség, a házikók játékként használhatók, házsort, utcát lehet kialakítani. Huzatos ablakba huzatfogóként is ajánlom, vagy csak ablakdísznek. Ebben a méretben 1880 Ft/db áron rendelhetsz a szobához illő színekben, ezt belső üzenetben tudjuk egyeztetni. 5 db-tól az ár: 1680 Ft/db A feltüntetett ár 5 db, összesen 115 cm hosszú házsorra vonatkozik, de méretben is tudok igazodni kívánságokhoz. Ha az ágyikó fejrésze nem rácsos, arra is van megoldás.
Összetevők

pamutvászon, szivacsbélés

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

varrás

Jellemző
rácsvédő, rácsoságyba, fejvédő, házikók, babáknak, mobil, zsuzsa47, meska

Színek

beige, fehér

Termékkód

3541843

Ha nem azt kapod, amit a fotó alapján vártál, nyugodtan írd meg nekem, megoldjuk:)

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Komárom-Esztergom megye)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
1 000 Ft 1 000 Ft

Készítette

zsuzsa47

zsuzsa47

Kreativitás, alkotás, értékesítés, Meska!:)

5 (683)

zsuzsa47 boltja  ›

Róla mondták

“Az eladó megbízható és nagyon segítőkész volt. Szülinapi ajándéknak vásároltam a barátnőmnek. Nagyon tetszett neki is a vidám színek különösen! Ajánlom mindenkinek, lehetőség szerint máskor is fogok vásárolni tőle.”

Abc4

Egyedi rendeléseket is vállal

zsuzsa47 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek