Piros # ház falikép - otthon & életmód - babaszoba, gyerekszoba - babaszoba kép - Meska.hu Piros # ház falikép - otthon & életmód - babaszoba, gyerekszoba - babaszoba kép - Meska.hu Piros # ház falikép - otthon & életmód - babaszoba, gyerekszoba - babaszoba kép - Meska.hu
Piros # ház falikép - otthon & életmód - babaszoba, gyerekszoba - babaszoba kép - Meska.hu Piros # ház falikép - otthon & életmód - babaszoba, gyerekszoba - babaszoba kép - Meska.hu Piros # ház falikép - otthon & életmód - babaszoba, gyerekszoba - babaszoba kép - Meska.hu
Piros # ház falikép - otthon & életmód - babaszoba, gyerekszoba - babaszoba kép - Meska.hu
Piros # ház falikép - otthon & életmód - babaszoba, gyerekszoba - babaszoba kép - Meska.hu
Hagyományos és rávarrott technikával készítettem. Kézi tűzéssel díszítettem. Az alap erősebb, foltosan festett vászon és flanel anyagok kombinációja. A hátuljára textilcsövet varrtam a felakasztáshoz. Mérete: 27*35 cm.
Összetevők

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

varrás, patchwork, foltvarrás

Jellemző
otthon & életmód, babaszoba, gyerekszoba, babaszoba kép

Színek

beige, bordó, kockás

Termékkód

3999109

Személyes átvétel Budapest metróvonalainál vagy esetleg Budaörsön lehetséges.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
765 Ft 1 210 Ft

foltoskucko további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek