filc csizma, mikulás csizma, ajándék tartó, dekoráció

Nosztalgikus hangulatú filc csizma piros hópelyhekkel, piros pamutcsipke masnival, közepén csengővel.Gyerekek, felnőttek egyaránt ör...

kézműves termék, készítette: Noemi8501
anyaga: filc, csipke, csengettyű
technika: varrás

filc csizma, mikulás csizma, ajándék tartó, dekoráció


   
   

filc csizma, mikulás csizma, ajándék tartó, dekoráció leírása

Nosztalgikus hangulatú filc csizma piros hópelyhekkel, piros pamutcsipke masnival, közepén csengővel.Gyerekek, felnőttek egyaránt örülni fognak neki! Hátoldala piros filc.25 cm magas és 18 cm széles, de a nyílás 12,5 cm.
Mikulásra pont egészséges mennyiségű édesség fér csak bele, persze apróbb játékokat is rejthetünk bele(vicces radír, pörgettyű, jojó, hercegnős szájfény, kisautó, zsírkréta, hajcsat, zseblámpa,kinder tojás, müanyag kis állatok, hajgumi, pattogós labda,csillámos toll,gyurma, gyöngyfűző készlet,kesztyű, kisebb kirakó,....) Adventi dísznek is mutatós, ajtóra, lépcsőre, kandallóra is felakaszthatjuk. Biztos szivesen fogadja munkatársunk is (pl.finom sálat) ha ebben a csomagban kaphatja meg karácsonyi ajándékát.Az sem utolsó, ha a nagymamának karácsonykor az unokák ebben adják át a rajzaikat, mellé tehetünk éves előfizetést kedvenc főzős havilapjára....
Három évesnél kisebb gyereknek a pici díszek miatt ne add, bár próbáltam jól felerősíteni mindent, de a kicsik bármire képesek!
A4-es boritékban tudom postázni, de max. kettő fér bele, ennél többet futárszolgálattal tudok legkedvezőbben elküldeni.
Személyes átvétel megbeszélés alapján lehet Zánkán,Veszprémben.

filc csizma, mikulás csizma, ajándék tartó, dekoráció jellemzői

kézműves termék, készítette: Noemi8501
összetevő

technika


színek

típus
fizikai

termékkód
3840440

feltöltve
2020. szeptember 15.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

filc csizma, mikulás csizma, ajándék tartó, dekoráció szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 900 Ft 900 Ft

filc csizma, mikulás csizma, ajándék tartó, dekoráció alkotója: Noemi8501

Noemi8501
Kedves Érdeklődő!

Gyermek korom óta elvarázsoltak a textilek és az abból készült használati- vagy dísztárgyak.Anyukám is rengeteget varrt én pedig sokszor néztem. Felnőtt fejjel már magamnak varrtam szoknyákat, de gyermekeim születése után átalakult az érdeklődésem, inkább nekik és értük készítettem dolgokat.Textil tárolók, baba takarók, díszpárnák, labdák, stb. készültek.
Az ihletet nekem a textil látványa,struktúrája nyújtja: meglátom, megtetszik és elképzelem, mi lenne szép belőle! Sosem fordítva dolgozok, csak ha valakinek kérésre varrok.Ezután kezdődik a tervezés, szerkesztés, számolás, szabás és végül a nem kevésbé bonyolult megvalósítás.....ez az, amit nehéz megfizetni! De ha az ember örömmel készíti, az alkotáson, eredményen érzett boldogság a felét kárpótolja, másik fele pedig, kedves Vásárló, a te megelégedettséged és örömöd lesz!
Jó nézelődést, vásárlást és szép napot kivánok!


kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek