Bkrdós piros színű, beszúrós üveggyöngy fülbevaló   - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Bkrdós piros színű, beszúrós üveggyöngy fülbevaló   - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Bkrdós piros színű, beszúrós üveggyöngy fülbevaló   - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Bkrdós piros színű, beszúrós üveggyöngy fülbevaló   - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Bkrdós piros színű, beszúrós üveggyöngy fülbevaló   - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Bkrdós piros színű, beszúrós üveggyöngy fülbevaló   - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
A gyöngyöket lámpagyöngy technikával készítettem, forró lángon olvasztottam a mély piros színű üvegrudakat. A gyöngy kicsi, átmérője kb. 0,8-0,9 cm, melyeket antiallergén, orvosi fém beszúrós fülbevaló alapra tettem. Medál, karkötő kapható vagy rendelhető hozzá.
Összetevők

murano üveg, orvosi fém, üveg, orvosi fém

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

üvegművészet

Jellemző
ékszer, fülbevaló, lógó fülbevaló, lámpagyöngy, muranoi, üveggyöngy, meska, karácsony, ajándék

Színek

bordó

Termékkód

3897649

Az ékszereket légpárnás (buborékos) borítékban vagy dobozban postázom, a rendelt termék/termékek függvényében.
Fizetési mód banki előreutalás vagy bankkártyás fizetés.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Gyula)
0 Ft 0 Ft
csomagautomata előrefizetéssel
1 290 Ft 1 290 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft

Készítette

jannaja

jannaja

Alkotni és azzal másoknak is örömöt okozni csodálatos emberi érzés

5 (35)

jannaja boltja  ›

Róla mondták

“Tisztelt MESKA! Az adásvétel gyorsaságával és a gyönyörű karkötővel maximálisan megvagyok elégedve! Mindenkinek tudom ajánlani eladót!”

klara50

jannaja további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek