Bkrdós piros színű, beszúrós üveggyöngy fülbevaló   - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Bkrdós piros színű, beszúrós üveggyöngy fülbevaló   - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Bkrdós piros színű, beszúrós üveggyöngy fülbevaló   - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Bkrdós piros színű, beszúrós üveggyöngy fülbevaló   - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Bkrdós piros színű, beszúrós üveggyöngy fülbevaló   - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Bkrdós piros színű, beszúrós üveggyöngy fülbevaló   - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
A gyöngyöket lámpagyöngy technikával készítettem, forró lángon olvasztottam a mély piros színű üvegrudakat. A gyöngy kicsi, átmérője kb. 0,8-0,9 cm, melyeket antiallergén, orvosi fém beszúrós fülbevaló alapra tettem. Medál, karkötő kapható vagy rendelhető hozzá.
Elérhetőség

Késztermék, azonnal szállítható

Típus

Kézműves termék

Anyag/Összetevő

Technika

üvegművészet

Jellemző
ékszer, fülbevaló, lógó fülbevaló, lámpagyöngy, muranoi, üveggyöngy, meska, karácsony, ajándék

Szín

bordó

Termékkód

3897649

Az ékszereket légpárnás (buborékos) borítékban vagy dobozban postázom, a rendelt termék/termékek függvényében.
Fizetési mód banki előreutalás vagy bankkártyás fizetés.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Gyula)
0 Ft 0 Ft
csomagautomata előrefizetéssel
1 290 Ft 1 290 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
Sameday futárszolgálat logocsomagautomata előrefizetéssel
1 349 Ft 1 349 Ft

Készítette

jannaja

jannaja

Csillogj minden nap a saját színeidben - ékszerek, amik a napi hangulatodhoz illenek

5 (37)

jannaja boltja  ›

Róla mondták

“gyors, korrekt eladó, ajánlom másoknak is.”

csucsy1

jannaja további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek