Lila Fekete nagy medál láncokkal nyaklánc Fimo gyurma medál  -  - Meska.hu Lila Fekete nagy medál láncokkal nyaklánc Fimo gyurma medál  -  - Meska.hu Lila Fekete nagy medál láncokkal nyaklánc Fimo gyurma medál  -  - Meska.hu Lila Fekete nagy medál láncokkal nyaklánc Fimo gyurma medál  -  - Meska.hu
Lila Fekete nagy medál láncokkal nyaklánc Fimo gyurma medál  -  - Meska.hu Lila Fekete nagy medál láncokkal nyaklánc Fimo gyurma medál  -  - Meska.hu Lila Fekete nagy medál láncokkal nyaklánc Fimo gyurma medál  -  - Meska.hu Lila Fekete nagy medál láncokkal nyaklánc Fimo gyurma medál  -  - Meska.hu
Lila Fekete nagy medál láncokkal nyaklánc Fimo gyurma medál  -  - Meska.hu
Süthető ékszer gyurmából készült, Kézzel formázott, kétféle lila színű medál, keretbe foglalva. Enyhén csillámos. Alján kézzel készült gyöngyök, eltérő nagyságú díszek lógnak, különböző hosszúságú láncokon. A medál átmérője kb. 5 cm, teljes hossza akasztótól a legaljáig kb. 16 cm. Kérhető lila vagy fekete színű organza szalagos viaszolt szálon, delfinkapoccsal, ennek a hossza kb 40 cm +lánchosszabbító. Hosszabb nyakláncnak viaszolt szálon is rendelhető. Ez lehet fekete, lila, ezek együtt, több szálon is.
Összetevők

gyurma

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

ékszerkészítés, gyurma

Jellemző
fimo, gyurma, romantikus

Színek

fekete, lila

Termékkód

3652631

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
480 Ft 480 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
530 Ft 530 Ft

Készítette

Róla mondták

“Tündét egyedi elképzelesű Golden Retrieveres kutyás bögre elkészítésével kerestem meg. Nagyon segítőkész és kominikatív volt,gyorsan eggyeztettünk és lebeszéltük mindent. Pár napon belűl el is készült a csodás kutyás bögre! Köszönöm szépen a gyors és precíz munkát! Nagyon örültem neki! 100% ban elégedett vagyok a kopott bödgrével! Már fől is avattam egy finom kàvé formájában,és Jackson a Golden Retriever kutyusom is szemügyre vette!????Mindenképpen csak ajànlani tudom mindenkinek!!! !Köszönöm szépen mégegyszer!!!???????????? ”

vendeg481080

Egyedi rendeléseket is vállal

TundEkszer1 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek