Wasabi - Fülbevaló világoszöld, különleges üveggyöngyökből -  - Meska.hu Wasabi - Fülbevaló világoszöld, különleges üveggyöngyökből -  - Meska.hu
Wasabi - Fülbevaló világoszöld, különleges üveggyöngyökből -  - Meska.hu Wasabi - Fülbevaló világoszöld, különleges üveggyöngyökből -  - Meska.hu
Wasabi - Fülbevaló világoszöld, különleges üveggyöngyökből -  - Meska.hu
Wasabi - Fülbevaló világoszöld, különleges üveggyöngyökből -  - Meska.hu

Csak 1 elérhető

*** Folyamatosan többféle AKCIÓval várlak boltomban. Az éppen aktuális kedvezményekről itt tájékozódhatsz: https://www.meska.hu/Shop/index/11955 *** Levél formájú, table cut típusú, cseh üveggyöngyökből és kisebb, csillogó-barnás, csiszolt üveggyöngyökből készítettem ezt a fülbevalót. A fülbevaló akasztó nélküli hossza: kb. 5 cm. Egyszerűen csodálatos! Az ékszert buborékfóliába csomagolva küldöm. Örülök, hogy benéztél hozzám! *** 2020. január 1-jétől változott a postai díjszabás, kérlek olvasd el a terméknél megtalálható "Szállítási info"-t is! ***
---- 10.500 Ft feletti vásárlásnál egy termék ajándékba választható az "A j á n d é k 10.500 Ft felett" nevű polcról. NEM KELL kosárba tenni, mert az vásárlás lesz, hanem elég megírni a vásárláskor megjegyzésben, hogy melyiket szeretnéd kérni. Természetesen vásárolni erről a polcról is lehet... ---- A postázási lehetőségeknél visszaállítottam a Foxpost/Packeta lehetőséget. Ha ezt választanád, akkor kérlek, vedd figyelembe a csomag eltűnésének, felcserélődésének veszélyét!
Elérhetőség

Késztermék, azonnal szállítható

Típus

Kézműves termék

Technika

ékszerkészítés, gyöngyfűzés, gyöngyhímzés

Jellemző
fű, levél, arany, friss, üde, tavasz, kikelet, természet

Szín

bronz, réz, zöld

Termékkód

3621574

Foxpost CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE! (Lásd termékleírások végét.)

Csomagautomaták:
Foxpost, GLS, MPL – Ezeknél a megvásárolt ékszer/könyvjelző mellé választott nagyobb csomagolásokat is gond nélkül tudom küldeni. (Buborékos tasakban vagy papírdobozban.) Jelenleg a Foxpost és MPL automatákba küldés heti 2x, GLS mindennap.

Levélküldemény:
Ajánlott levél (Magyar Posta) – Ennél a kisebb csomagolásokat (organza tasak, könyvjelzők esetén: hajtogatott doboz, párna alakú tasak) gond nélkül tudom küldeni. (Borítékban, bubis borítékban, mérettől, mennyiségtől függően.)
A nagyobb, nem összehajtható csomagolásokat (ékszertartó dobozok, könyvjelzők esetén: kihúzható dobozka) még postán maradóként sem.
+ Postai feladásnál 5-6 (könyvjelzőknél, karkötőknél 3-4) termék vásárlása felett (a levél/csomag méretétől függően) elképzelhető, hogy csak "postán maradóként" tudom küldeni a választott ékszereket, mert ajánlott levélként a posta nem tudja kézbesíteni a nagyobb csomagokat. Kérlek, vásárláskor ezt vedd figyelembe! Jelenleg a postai feladást heti 2 alkalommal tudom megoldani.

Házhozszállítás:
MPL, GLS a választható lehetőségek. GLS mindennap, MPL heti 2x.

Minden esetben buborékfóliába csomagolva küldöm az ékszereket. (Adott esetben a csomagolásokat, díszdobozokat is.)

Az ékszerek/könyvjelzők mellé választható -az átadásukat megkönnyítő- csomagolási lehetőségek:
- fülbevalók, kisebb medálos láncok: 5x5x3,5 cm-es dobozka, organza tasak;
- szettek, sok gyöngyös láncok: 5x8x2,5 cm-es dobozka, organza tasak;
- könyvjelzők: hajtogatott dobozka, kihúzható dobozka, párna alakú tasak.

Ezek közül van, amelyik ingyenes, van, amelyik felár ellenében vásárolható. Az adott ékszernél legördülő menüből választhatóak. A doboz formájú csomagolásokat csak csomagautomatán/futárral keresztül tudom küldeni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előrefizetéssel
1 290 Ft 1 290 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
2 599 Ft 2 599 Ft
GLS csomagautomata előre fizetéssel
1 590 Ft 1 590 Ft
MPL csomagautomata előre fizetéssel (heti 2x)
1 570 Ft 1 570 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel (heti 2x)
1 825 Ft 1 825 Ft
GLS házhozszállítás - akciós
2 090 Ft 2 090 Ft

Készítette

Rosetta

Rosetta

Roppant Romantikus = Rosetta

5 (778)

Rosetta boltja  ›

Róla mondták

“Szuper, gyönyörű fülbevaló, az egyetlen mostanában, ami nem irritálja a fülemet többszöri, egész napos hordás után sem. Nagyon meg vagyok elégedbve mind a termékkel, mind az eladóval.”

Jucimano Jucimano

Egyedi rendeléseket is vállal

Csak 1 elérhető

Rosetta további termékei

Ezeket láttad már?