Rózsás öregített doboz - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Rózsás öregített doboz - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Rózsás öregített doboz - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
Rózsás öregített doboz - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Rózsás öregített doboz - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu Rózsás öregített doboz - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
Rózsás öregített doboz - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
Egy szép doboz ajándéknak, vagy saját otthonod díszítésére apróságoknak, ékszereknek. Egy 10x13x6 cm-es fadobozt fehérre festettem és visszacsiszoltam. A tetejére hálómintás képet dekopázsoltam, csipkével díszítettem. A fehér részre papírrózsákat és leveleket tettem, a sarkára fém sarokdíszt ragasztottam. Végül zöld szaténszalaggal fogtam körbe a dobozt.
Összetevők

fadoboz, dekor soft festék, papírkép, dekopázsragasztó, pamutcsipke, papírrózsa, fém sarokelem, szaténszalag

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

decoupage, transzfer és szalvétatechnika, festett tárgyak

Jellemző
otthon & életmód, dekoráció, ékszerdoboz, rózsa, öregített, fehér, rózsaszín, zöld

Színek

fehér, rózsaszín, zöld

Termékkód

4234433

Szállítás: MPL, Sameday

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Nagydorog)
0 Ft 0 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
Postai küldemény házhoz szállitásal, utánvéttel
3 080 Ft 3 080 Ft
Postai küldemény postán maradóra, előre utalással
1 290 Ft 1 290 Ft

Készítette

Papirtorpe

Papirtorpe

Örömmel készítve, hogy örömet szerezzen

5 (39)

Papirtorpe boltja  ›

Róla mondták

“Gyönyörűen kidolgozott termék! Az eladó nagyon kedves, barátságos, segítőkész! Csak ajánlani tudom!!!”

gycs70

Papirtorpe további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek