Havasi gyopár - tűzzománc nyaklánc - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Havasi gyopár - tűzzománc nyaklánc - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Havasi gyopár - tűzzománc nyaklánc - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Havasi gyopár - tűzzománc nyaklánc - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu
Havasi gyopár - tűzzománc nyaklánc - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Havasi gyopár - tűzzománc nyaklánc - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Havasi gyopár - tűzzománc nyaklánc - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Havasi gyopár - tűzzománc nyaklánc - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu
Havasi gyopár - tűzzománc nyaklánc - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu
Havasi gyopár - tűzzománc nyaklánc - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu
Vörösréz lemezre egy többszöri égetés hatására zöldülő fehér alapot festettem. A 840 fokon történő égetés után újabb és újabb rétegekkel festettem föl és égettem rá a mintát, miközben a háttér az égetésekkel folyamatosan zöldült. Végül a fehér motívum hangsúlyosabb vonalait és a medál szélét egy zöld iszapzománc festékkel kísértem végig, emeltem ki. Az újabb égetést követően egy ünnepélyes hangulatú, dekoratív medál született. A tűzzománcot a saját színeihez teljesen illeszkedő, sötétzöld színű viaszolt szálakra fűztem, melyeknek hossza a vásárló kérésének megfelelő hosszúságúra alakítható. Ezt rendeléskor meg kellene írni majd nekem egy belső üzenetben. A medál fölé és aljára szintén zöld viaszolt szálra, zöld és fehér gyöngyöket fűztem. A medál mérete 4 x 4 cm. A hossza gyöngyökkel együtt 6,5 cm. Csodaszép ajándék lehet a különleges ékszereket kedvelő nők számára, bármilyen alkalomra.
Összetevők

vörösréz lemez, delfin kapocs, medál akasztó, viaszolt szálak, bőrvégek, iszapzománc, gyöngyökök

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

tűzzománc, ékszerkészítés

Jellemző
ékszer, nyaklánc, medálos nyaklánc, tűzzománc, egyedi, kézműves, ajándék, dekoratív, különleges, nőnek, lánynak

Színek

fehér, zöld

Termékkód

4735602

Az alább megadott szállítási díjak csak az ékszerekre érvényesek! Tűzzománckép vásárlása esetén a csomagfeladás díja (egy kép esetén): 3000 Ft.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előrefizetéssel
1 290 Ft 1 290 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
1 100 Ft 1 500 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
1 200 Ft 1 600 Ft

Készítette

andreart

andreart

Hiszek abban, hogy aki szép dolgokkal foglalkozik, azt rossz szándék nem vezérelheti.

5 (349)

andreart boltja  ›

Róla mondták

“Gyönyörű termék (még szebb, mint a képen), gondos csomagolás, villámgyors postázás. Mindenkinek ajánlom ezt a remek alkotót.”

Molma Molma

Egyedi rendeléseket is vállal

andreart további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek