Santoro Gorjuss kislányos pénztárca -  - Meska.hu Santoro Gorjuss kislányos pénztárca -  - Meska.hu Santoro Gorjuss kislányos pénztárca -  - Meska.hu Santoro Gorjuss kislányos pénztárca -  - Meska.hu
Santoro Gorjuss kislányos pénztárca -  - Meska.hu Santoro Gorjuss kislányos pénztárca -  - Meska.hu Santoro Gorjuss kislányos pénztárca -  - Meska.hu Santoro Gorjuss kislányos pénztárca -  - Meska.hu
Santoro Gorjuss kislányos pénztárca -  - Meska.hu
Santoro, Gorjuss babás anyagból varrtam ezt a pénztárcát. Csukott állapotban 16x10 cm. Belső részében egy cipzáros zseb van az aprópénzek, mögötte pedig egy zseb. Ebben egy 14x8 cm telefon is kényelmesen elfér. Bélelt, 3 rétegű. Oldalt egy kis fület is kapott. Patenttal záródik. Nagyon sok szép mintával el tudom készíteni.
A termékekről ha bővebb információ szeretnél, keress bizalommal. Nyitott vagyok az újdonságokra, szívesen keresek neked új hímzéseket, anyagokat. Nézelődj kedvedre termékeim között: https://www.meska.hu/shop/FilcesZita Szeretettel: Filces Zita
Összetevők

pamut, cipzár, patent, vlies

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 5 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

patchwork, foltvarrás, varrás

Jellemző
gorjuss, santoro

Színek

beige, narancssárga, zöld

Termékkód

3491793

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
680 Ft 680 Ft
MPL csomagautomata
890 Ft 890 Ft
PostaPontra
1 320 Ft 1 320 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel
1 500 Ft 1 500 Ft

Készítette

FilcesZita

FilcesZita

Egy bolt, ahol mindig tavasz van.

5 (1741)

FilcesZita boltja  ›

Róla mondták

“Csak annyit mondhatok: Tökéletes! Segítőkész eladó, pontos, precíz munka. Csak ajánlani tudom!”

vendeg402629

Egyedi rendeléseket is vállal

FilcesZita további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek