Hosszúkás kicsit nagyobb szívet készítettem japán akácból.

kézműves termék, készítette: fngy
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: japán akác, brosstű, ragasztó , paraffin olaj
technika: ékszerkészítés, famegmunkálás

Japán akác szív bross


   
   

Japán akác szív bross leírása

késztermék, azonnal szállítható

Hosszúkás kicsit nagyobb szívet készítettem japán akácból.

Japán akác szív bross jellemzői

kézműves termék, készítette: fngy
késztermék, azonnal szállíthatószínek

termékkód
3629195

feltöltve
2020. január 14.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Japán akác szív bross szállítása

Minden ékszeremnek egyedi súlya van, így több darab vásárlása esetén, azokat pontosan lemérve tudom csak megmondani, hogy melyik postai intervallumba esik bele és e szerint szabni meg a postaköltséget.
A fa időnként ápolásra szorul, így mellékelek paraffinolajat az ékszerekhez, de gyógyszertárban könnyen és kedvező áron lehet beszerezni.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 540 Ft 990 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 590 Ft 990 Ft
postán maradó 685 Ft 685 Ft
Foxpost 799 Ft 799 Ft
10.000 feletti vásárlás 0 Ft 0 Ft

Japán akác szív bross alkotója: fngy

fngy
Kedves Látogató!

Gyönyörű helyre születtem. A Bükkben nőttem fel. A természet adta szépségek kiskoromtól hatottak rám. Ezért közel állnak hozzám a természetes anyagok.
Fontosnak tartom, hogy olyan dolgok vegyenek körül minket, ami minket reprezentál.
Termékeim nem tömegcikkek, nem sorozat gyártottak. Egyediek, pont azért, hogy valakit megszólítson, aki nagyon a sajátjának érzi, és ezért nem csak rövid időre veszi magára, ahogy a divat diktálja, hanem kedves kiegészítője legyen, ami szolgálja életét, amíg tart.
A műanyagok elterjedése ellenére sem veszít jelentőségéből a nemes szépségű faanyag. Környezetbarát anyag lévén nem csak jól néz ki, hanem felesleges hulladék sem keletkezik a belőle előállított tárgyak készítése során.
Van, hogy egy darabot hetekig nézegetek, mire egyszer csak bevillan az összkép, míg van amit már úgy veszek a kezembe, hogy előttem a képe, hogyan fog kinézni.
Amikor megtalálok egy fát látom rajta, hogy nagyon érdekes és izgatottan várom, hogy neki láthassak a megmunkálásának. Nagyon izgalmas és feltöltő tevékenység számomra az alkotás.
Mivel a természetes anyagokat részesítem előnyben, így nálam olyan termékeket találhatsz, ami pamut, len, kender, fa...stb. készül. Olyat kínálok, amit saját magam is szívesen hordanék, viselnék, használnék. Szeretek újrahasznosítani, ezért régi tárgyakat más formában, újraálmodva visszahozni az életünkbe, megmenteni, azt ami szép...csak kicsit feledésbe merült. Szeretném, ha másokat is megörvendeztethetnék szép, különleges, egyedi darabokkal.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek: