Tűzoltó tömlő válltáska , kézi táska , laptop táska vállvédővel - újrahasznosított uniszex táska nem csak tűzoltóknak

Válltáska vállvédővel (utolsó darab!) Uniszex tűzoltó tömlő válltáska, kézi táska, laptop / tablet táska újrahasznosított tűzoltó töml...


Tűzoltó tömlő válltáska , kézi táska , laptop táska vállvédővel - újrahasznosított uniszex táska nem csak tűzoltóknak


   
   

Tűzoltó tömlő válltáska , kézi táska , laptop táska vállvédővel - újrahasznosított uniszex táska nem csak tűzoltóknak leírása

Válltáska vállvédővel (utolsó darab!)

Uniszex tűzoltó tömlő válltáska, kézi táska, laptop / tablet táska újrahasznosított tűzoltó tömlőből - mindennapos használatra. Ha laptophoz szeretnéd használni, a méretét vedd figyelembe, inkább kisebb méretűhöz javaslom.

Ez a válltáska, kézi táska újrahasznosított tűzoltó tömlőből készült, tehát nem új, viszont a tömlő alaposan ki lett tisztítva. Mindennapos használatra készült, REfirehose márkanév alatt. Viheted benne a könyveidet, jegyzeteidet, de egy tablet vagy A4-es méretű füzet is elfér benne, jó szolgálatot tesz akár a nagyvárosi forgatagban vagy a hétvégi kiránduláson a természetben, és ráadásul még jól is nézel ki vele :) A tűzoltó tömlő egy nagyon erős és ellenálló anyag, a táska pedig gépi és kézi varrással készült, többszörösen megvarrva mindenütt.
Több hasznos dolog is van rajta amit érdemes megemlíteni, mindenekelőtt a fém karabínerrel szerelt levehető vállpánt, hogy egyaránt tudd használni mint válltáska vagy mint kézi táska is. A vállpánt heveder fekete színű, a hosszúsága pedig tág határok között, egy fém csúszkával állítható.

Most lássuk mi van belül! :)
Van benne egy nagyobb zseb például egy könyv számára és egy kisebb a kisebb dolgoknak :) amiben elfér a mobiltelefon, pénztárca, kulcsok, névjegykártya, stb...
A kisebbik zseb mellett található egy gumis toll, ceruza, jelölő filctoll tartó, ebben 6 db toll fér el, 4 normál méretű és 2 vastagabb. A tollak így mindig kéznél vannak ha le kell írnod valamit.
Az italtartó szintén gumis rögzítésű és a táska oldalsó részében kapott helyet, így bárhol is jársz, az ital a táskádban mindig biztonságban lesz. Ha megszomjaztál egy mozdulattal elő tudod venni, a vastag anyagú tűzoltó tömlő a gumis réteggel pedig valamennyire még hőszigetel is. Az italtartó leginkább a 0,5 literes műanyag palackokhoz lett méretezve ami általában elég is szokott lenni, kivéve persze ha sivatagi túrát tervezel :)
Az ellenkező oldalra egy kis 'hurok' van felvarrva ami tépőzárral rögzíthető. Erre kulcsot vagy kapu- garázsnyitót is akaszthatsz, így egy fix helyen tárolva nem kell mindig a táska alján kotorászva keresgélni.
A táska tépőzárral és egy nagyobb méretű, masszív műanyag kapoccsal záródik.

Nehezebb dolgok cipelése esetén a vállpánt sokkal kényelmesebb ha van rajta szivacsos vállvédő, vállap. Ez szintén tűzoltó tömlőből készült, csak 'ki van fordítva' , vagyis a belső fekete gumiréteg van kívül, a szövet rész pedig belül (nem fogja meg a ruhádat). A bélése egy vastagabb, viszonylag kemény de mégis puha :) habszivacs lap ami jól eloszlatja a súlyt a válladon és tépőzár segítségével tudod a vállpántra feltenni.
A vállvédő, vállap alaptartozéka a válltáskának, kézitáskának, tehát vele együtt kapod.
A vállvédő, vállap nem csak az általam készített tűzoltó tömlő válltáskára, hanem bármilyen fajta vállpántra felhelyezhető, legyen az akár egy újonan vásárolt vagy már régóta meglévő válltáska, maximim 6 cm vállpánt szélességig.

Ezt az uniszex stílusú tűzoltó tömlő válltáskát, kézi táskát elsősorban hivatásos vagy önkéntes tűzoltóknak ajánlom, valamint azoknak is akik szeretik a feltűnően egyedi és mindemellett (újra)hasznos holmikat :)

Méretek: 33 x 29 x 8 cm
Vállpánt szélessége: 4 cm
Vállpánt hossza: 90 - 170 cm - fém csúszkával állítható
Vállvédő: 18 x 6 x 1,5 cm
Zseb méretek: 14 x 12 cm és 26 x 16 cm
Súly: kb. 750 g

Vásárolj a válltáskához tűzoltó tömlőből készült színes KULCSTARTÓT is, amit így külön postaköltség nélkül megkaphatsz - főleg ha tűzoltónak lesz.
https://www.meska.hu/t1725255

Tűzoltó tömlőből készült REfirehose termékek:
http://www.meska.hu/Shop/index/6478/49814

Korábbi vásárlók visszajelzései:
http://www.meska.hu/Feedback/index/25871/1

Tűzoltó tömlő válltáska , kézi táska , laptop táska vállvédővel - újrahasznosított uniszex táska nem csak tűzoltóknak jellemzői

Tűzoltó tömlő válltáska , kézi táska , laptop táska vállvédővel - újrahasznosított uniszex táska nem csak tűzoltóknak szállítása

FONTOS!
A küldeményt, ha a banki átutalás délig megérkezik, vagy a bankkártyás vásárlás délig megtörténik még aznap, azután pedig a következő munkanapon postázom. A feladásról tájékoztatni foglak, személyes átvétel Balatonfüreden lehetséges, utánvéttel nem postázok.

Szállítási idők:
- elsőbbségi ajánlottan 1-2 munkanap (általában másnapra ott van)
- ajánlottan 3-4 munkanap
- postai csomagautomatába 1 munkanap
- futárral 1 munkanap (+ megrendelés, csomagfelvétel 1 munkanap)

***Postai csomagautomaták listája:
https://www.posta.hu/static/internet/download/Csomagautomata_lista_GPS_koordinatakkal.pdf
***Postai csomagautomatáról bővebben:
https://www.posta.hu/csomagautomata

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai Csomagautomata*** (ahová lehetséges) 945 Ft 945 Ft

Tűzoltó tömlő válltáska , kézi táska , laptop táska vállvédővel - újrahasznosított uniszex táska nem csak tűzoltóknak alkotója: Trashman

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek