Rendelésre készítek ajtótáblákat különböző névvel ellátva, a kért színnel, dekorációval. A termék fa alapanyagra készül! A méret kétfél...

kézműves termék, készítette: aKataArt
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.

anyaga: fa, akril, egyéb dekorációk, szalag, fém
technika: festészet, mindenmás

Gyermek névtábla, ajtótábla


   
   

Gyermek névtábla, ajtótábla leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.


Rendelésre készítek ajtótáblákat különböző névvel ellátva, a kért színnel, dekorációval.
A termék fa alapanyagra készül!
A méret kétféle lehet!
Méret:
kisebb 26x4,5 cm
nagyobb 27x12 cm
Az ár a kisebbre vonatkozik és max. 7 betűs névre!

Gyermek névtábla, ajtótábla jellemzői

kézműves termék, készítette: aKataArt
rendelésre készül, elkészítési idő: ~7 nap
A termék a képen látotthoz képest több részletben is eltérhet.
anyag/összetevőszínek

termékkód
2728545

feltöltve
2019. december 13.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Gyermek névtábla, ajtótábla szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény előre fizetéssel 500 Ft 500 Ft

Gyermek névtábla, ajtótábla alkotója: aKataArt

aKataArt
2015 novembere óta foglalkozom kézművességgel, amit egyre inkább szeretek! Mivel a hivatásos munkám is a szépítés, így nem állt tőlem távol a szépség, egyediség kimunkálása.
Elsősorban fa alapanyaggal dolgozom, de előfordul nálam üvegtermék, porcelán, illetve egyéb szezonális anyag is. Mivel szeretem az otthont szebbé varázsolni, így egyedi lakáskiegészítőket, dekorációkat készítek. Munkám során sok kérés, ötlet érkezett hozzám, így mindig újítok. Szeretem a kihívásokat, ezért kedvelem az újítást is!
A lakásdekorációim között van nagyon sok falióra, ami fa, ill. üveg alapra készül. Használok decoupage technikát, repesztést, antikolást, üvegfestést, akrilfestést és különböző egyedi mintákat, kiegészítőket.
Szeretek komplett szetteket készíteni. Gondolok itt egyedi papírzsebkendő tárolóra, ami kulcstartóval, vagy egyedi fali szekrénykével, esetleg órával harmonizál. Tehát készítek egyedi méretre, igény szerint kis szekrényeket, levéltartókat, kulcstartókat, fogasokat, előszobafalat, papírzsebkendő tartókat, képkereteket, egyedi fali képeket, különböző dobozkákat, tárolókat, ajtó-, ablak-, névtáblákat és ajándéktárgyakat.
Mivel az esküvő, a születésnap, a házassági évforduló is nagy esemény, ezért fontosnak tartom ott is az egyediséget. Emiatt kezdtem el esküvői poharakat készíteni, ami lehet pezsgős, vagy boros. Használok hozzá rizspapírt, csipkéket, lenzsineget, vagy csak egyszerűen szalvétát. A poharak mellé készítek zsinóros üvegeket, akár névre szólóan.
A dekoráció magába foglalja a szezonális díszeket is. Karácsonyra, Húsvétra, illetve évszakváltásokkor elmerülök az asztali-, adventi-, ajtódíszek készítésében, ami szintén nagy örömet okoz!
Nem áll tőlem távol az ékszerkészítés sem, bár arra már csak kevés időm jut. Ennek ellenére igyekszem a kívánságokat e téren is kielégíteni!
Ha betévedsz a boltomba, szívesen teljesítem kéréseidet, és ígérem, hogy a tőlem telhető maximális tudással fogom azt elkészíteni! :)

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek