Kulcsos Bicska - pengével, golyóstollal -  - Meska.hu Kulcsos Bicska - pengével, golyóstollal -  - Meska.hu Kulcsos Bicska - pengével, golyóstollal -  - Meska.hu Kulcsos Bicska - pengével, golyóstollal -  - Meska.hu
Kulcsos Bicska - pengével, golyóstollal -  - Meska.hu Kulcsos Bicska - pengével, golyóstollal -  - Meska.hu Kulcsos Bicska - pengével, golyóstollal -  - Meska.hu Kulcsos Bicska - pengével, golyóstollal -  - Meska.hu
Kulcsos Bicska - pengével, golyóstollal -  - Meska.hu
Felejtsd el a kulcskarikát. Ez egy egyedi kézzel készült kulcstartó melyen mindig ugyanott vannak a kulcsok és kis helyet foglalnak el. Én is összerakom neked, és házhoz is viszem Debrecenben. Könnyű összeszerelni otthon is. Előfordulhat olyan kulcs, aminek bővíteni kell a lyukát. Közepes, 1-30 kulcshoz ajánlom, egyszerű forma bármilyen keményfából. Ehhez jár egy rugós penge KO13-as hőkezelt rozsdamentes acélből, profi félkonvex élkiképzéssel, és egy ságaréz golyóstoll cserélhető gyakori fellelhető tollbetéttel. A képen lévő Kingston pendrive-ot boltban lehet megvásárolni, én mivel nem vagyok kereskedő, nem forgalmazhatom Ezüst érmes szabadalom, és zsűrizett iparművészeti termék. A kulcsos bicska szabadalmi jogvédelem alatt áll. Engedély nélküli másolása, és forgalmazása bírósági eljárást von maga után, és pénzbüntetéssel sújtható. Az egyik oldalán már rejtve vannak a csavarok.
Összetevők

szsz acél, esztergált csavar, diófa

Ára

/ pár

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Iparművész/design termék

Technika

famegmunkálás, fémmegmunkálás

Jellemző

Színek

barna, beige, bordó

Termékkód

3171888

Az árban a küldési postaköltség benne van, ha a termék nem tetszik, egy héten belül visszaadom az árát, ha postára adja, de a postaköltséget ön állja. Garancia végtelen, 1 évig ingyenes, utána pedig az alapanyagárral, és a munkával arányos, de sosem éri el a teljes árat, tehát bizalommal forduljanak hozzám, bármi gond felmerül.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Debrecen)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
630 Ft 630 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
660 Ft 660 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
580 Ft 580 Ft

Készítette

Endlos