Minden napra egy gyűrű ! - indigókék extra nagy -  - Meska.hu Minden napra egy gyűrű ! - indigókék extra nagy -  - Meska.hu Minden napra egy gyűrű ! - indigókék extra nagy -  - Meska.hu
Minden napra egy gyűrű ! - indigókék extra nagy -  - Meska.hu Minden napra egy gyűrű ! - indigókék extra nagy -  - Meska.hu Minden napra egy gyűrű ! - indigókék extra nagy -  - Meska.hu
Minden napra egy gyűrű ! - indigókék extra nagy -  - Meska.hu
Ha szeretnél minden nap a hangulatodhoz és a ruhatárodhoz illő gyűrűben tündökölni, akkor ezt a termékemet Neked készítettem. Az antiallergén orvosi nemesacél gyűrű üvegét - egy apró csavar jóvoltából- kedved szerint cserélheted. Az üvegeket muránói üvegrúdból, gázégő forró lángjánál olvasztom és aprólékos munkával díszítem. A gyűrűüveget intenzív kék Moretti üvegből olvasztottam Vagány, 30 mm átmérőjű darab. Az üveggyöngyöket a formázást és díszítést követően digitálisan vezérelt kemencében hűtöm ki nagyon lassan, hogy feszültségmentesítsem és hogy az üveg örök darab maradjon. Tehát a gyűrűt egyszer kell csak megvenned, utána csak az üveglapokat hozzá megvásárolni.Ezeket rendszeresen megtalálod majd boltomban, illetve egyedi elképzeléseket is szívesen elkészítek. Itt a gyűrűtetőt tudod megvásárolni, azonban ha még nincs gyűrűd, rendelésre 16-21 mm közötti méretben választható.
Összetevők

moretti üveg

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Iparművész/design termék

Anyaga:

Technika

üvegművészet

Jellemző
lámpagyöngy, cserélhető, üveg, babobead

Színek

kék

Termékkód

3613174

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
580 Ft 500 Ft
FOXPOST
999 Ft 999 Ft

Készítette

Róla mondták

“Csodás fülbevaló, szebb mint a képen - nagyon elégedett vagyok! Köszönöm szépen! :)”

hhorvath

Egyedi rendeléseket is vállal

MoroBarbaraGlass további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek