2 cs. LOGI-VÁR logikai építő játék (172 elem)

Otthoni használatra javasolt mennyiség. 2 csomag logikai fa építő játék már összetettebb építmények - híd, alagút, farm épülethez karám...

kézműves termék, készítette: fazekasferenc
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.

anyaga: fa
technika: famegmunkálás, mindenmás

2 cs. LOGI-VÁR logikai építő játék (172 elem)


   
   

2 cs. LOGI-VÁR logikai építő játék (172 elem) leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.


Otthoni használatra javasolt mennyiség. 2 csomag logikai fa építő játék már összetettebb építmények - híd, alagút, farm épülethez karám - építését is lehetővé teszi.

LOGI-VÁR logikai várépítő játék magyar fejlesztésű, natúr fa építőjáték. Minden garnitúra (86 elem/csomag) három különböző hosszúságú (9, 14.5, illetve 26 cm), natúr gerendaméretet és csomagonként két kisebb és két nagyobb tűzfal elemet tartalmaz. Az egységcsomagok többszöröződésével az építési variációk is növekednek. LOGI-VÁR logikai fa építő különlegessége, hogy az építőelemek az igazi, rönkfa építkezéshez használt elemek méretarányos kicsinyített másai. A gerendák csapolással illeszthetők egymáshoz, ami stabillá teszi az elkészült alkotást és építkezés közben sem esnek szét az elemek. A LOGI-VÁR logikai építőjátékból bármi építhető, csak néhány példa: épület, repülőgép, hadihajó, babaszoba bútor, vármakett, kút, híd, terepasztal berendezés, és bármi, amit az ifjú építőmester fantáziája kitalál.

Minden egységcsomag fa építőjáték tartalmaz 1 db. 12 oldalas tájékoztató füzetet és 1 db. 2 oldalas prospektust összesen 60 db. fotóval. Az illusztrációkon látható játékfigurák és verdák nem részei a terméknek.

2 cs. LOGI-VÁR logikai építő játék (172 elem) jellemzői

kézműves termék, készítette: fazekasferenc
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.
anyag/összetevő
faszínek

termékkód
2179846

feltöltve
2020. január 22.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

2 cs. LOGI-VÁR logikai építő játék (172 elem) szállítása

- Szállítási díj belföldre: 1.500 Ft.
- Szállítás: Magyar Posta. Kétszeri sikertelen kézbesítést követően a csomag 10 napig helyi postán is átvehető.
- Rendeléstől számított 5 munkanapon belül postázok vagy visszajelzést küldök a szállítás várható időpontjáról.
- Garancia: 14 nap pénz visszafizetési garancia (lásd Á.SZ.F.)
- 1 cs. (86 elem) LOGI-VÁR játék mérete: 260 x 260 x 100 mm. Súlya: 1.5 kg.
- LOGI-VÁR logikai várépítő játék védjeggyel rendelkezik, ÉMI-TÜV SÜD tanúsítvány szám: C-279204

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény utánvéttel 1 500 Ft 1 500 Ft

2 cs. LOGI-VÁR logikai építő játék (172 elem) alkotója: fazekasferenc

fazekasferenc
LOGI-VÁR fa építőjáték hazai fejlesztésű és gyártású játékáru, a hajdúböszörményi Fazekas Ferenc és Fazekas Zoltán készíti. Termék gyártása 1999. évben kezdődött.

A természetes anyagból készült játék alkatrészei az eredeti gerendaméret méretarányos másai, a rönkök összeillesztési módja megegyezik a valódi gerendaházak építésénél használt technológiával.
Konstrukciós játék egységcsomagjai tetszőlegesen összeépíthetőek, az elemek egymással kompatibilisek, kreatív lehetőséget kívánva az otthoni játékhoz gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Az egyszerű elemek egymáshoz kapcsolhatóak, ezáltal a legegyszerűbb szerkezetektől a legbonyolultabb építményekig szinte bármilyen térbeli struktúra megalkotható. Fejleszti a gyermekek kreativitását, találékonyságát és térlátásukat.

A logikai építő játék 86 darabos, 5 alkatrésztípust tartalmaz: 3 különböző hosszúságú gerendaméretet, valamint készletenként 2 db kisebb és 2 db nagyobb tűzfal elemet. A gyerekek építhetnek belőle karámot, tornyot, házikót, kerítést, labirintust, repülőgépet, tankot, kishajót, kisautót, garázst, alagutat, hidat, várkastélyt, szélmalmot, babaházat és babaházba még bútort is (ágy, asztal, szekrény) A játék építkező kedvű fiúk és lányok részére egyaránt javasolt. Kiváló szórakozás minden korosztály számára.


kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek