Rózsás, bogyós családi öröknaptár

Naptár tábla: hogy egyetlen fontos ünnep se merüljön feledésbe A naptár tábla egy öröknaptár, amely tulajdonosa számára igazi kincset ...


Eladva

Kattints a termék aktuális oldalára »
Rózsás, bogyós családi öröknaptár

Naptár tábla: hogy egyetlen fontos ünnep se merüljön feledésbe A naptár tábla e...

Ára: 4 500.- Ft
Megveszem

Tovább a termékoldalra »

Rózsás, bogyós családi öröknaptár


   
   

Eladva

Kattints a termék aktuális oldalára »
Rózsás, bogyós családi öröknaptár

Naptár tábla: hogy egyetlen fontos ünnep se merüljön feledésbe A naptár tábla e...

Ára: 4 500.- Ft
Megveszem

Tovább a termékoldalra »

Rózsás, bogyós családi öröknaptár leírása

Naptár tábla: hogy egyetlen fontos ünnep se merüljön feledésbe

A naptár tábla egy öröknaptár, amely tulajdonosa számára igazi kincset jelenthet! A kis táblácskákra felkerülhet minden fontos dátum, születésnap, névnap, évforduló. A nagy tábla alján található 12 lyuk az év hónapjait jelképezi. Ezekbe a csomagokban található szerelőkarikák segítségével annyi táblácska rögzíthető egymás alá, ahány jeles esemény van az adott hónapban. A táblácskák vékony hegyű alkoholos filctollal feliratozhatóak, a szerelőkarikák pedig egy kis fogó segítségével egyetlen mozdulattal nyithatóak ill. zárhatóak. Az egyedi tábla elkészítéséhez jó szórakozást, használatához pedig sok örömet kívánok!

A naptár tábla fából készült, 35 cm hosszú és 15 cm magas. Alapozás után fehér akril festéket vittem fel a felületre, majd rizspapírral, szalvétatechnikával díszítettem. Végül az egész tábla egy fényes lakk réteget kapott. A Családi Ünnepek felirat, valamint a hónapok nevei lézergravírozással készültek. A rögzítéshez szatén szalagot fűztem rá.

A naptár táblákhoz 25 db 4 cm magas és 2,4 cm széles táblácska tartozik, melyeket fehér akril festékkel színeztem. A táblácskák egy átlátszó tasakban, szatén szalaggal a táblához rögzítve érkeznek. A kis csomag tartalmaz egy összeszerelési útmutatót is. A táblácskák egymáshoz ill. a nagy táblához szerelőkarikákkal rögzíthetőek, melyek szintén a csomagban vannak. A szerelőkarikák 8 mm-esek, ezüst színűek. A táblák vékony hegyű alkoholos filctollal tetszés szerint feliratozhatóak. Ha a táblácskák kevésnek bizonyulnak, további darabok kérhetőek.

Rózsás, bogyós családi öröknaptár jellemzői

kézműves termék, készítette: anitaszokrenyes
típus
fizikai

termékkód
3745846

feltöltve
2020. június 1.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Rózsás, bogyós családi öröknaptár szállítása

A termékek szállítása a Magyar Posta Zrt.-n keresztül történik. A szolgáltatás díja termékcsoportonként ill. darabszámtól függően, valamint a küldés módját figyelembe véve változik. Az egyes termékek szállításánál a Magyar Posta Zrt. 2020. évi díjszabása van érvényben. A pontos szállítási költségről a csomagolás után üzenetet küldök.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
MPL Postacsomag előre utalással 1 845 Ft 1 845 Ft
Postán maradó ajánlott levél előre utalással 940 Ft 940 Ft

Rózsás, bogyós családi öröknaptár alkotója: anitaszokrenyes

anitaszokrenyes
Szökrényes Anitának hívnak, több mint tíz éve foglalkozom hobbiként kézműves ajándék- és használati tárgyak készítésével.

Bakonybélben élek, ahol a természet szeretete szinte vele születik a helybélivel. Így történt ez velem is, így a könyvírás és a fotózás mellett kézműves alkotásaimban eleinte az engem körülvevő varázslatos környezet, az erdők, a gombák, a falevelek, az apró erdei termések, a madarak, vadak bemutatására törekedtem. Kedvencem a szalvétatechnika, de imádok például hűtőmágnest készíteni fakéregre erdei bogyókból, makkokból, tobozokból, egyéb termésekből, vagy ezekkel díszíteni, keretezni a fotóimat.

Bár az általam készített termékek sora mára nagyban bővült, de a legkedvesebb alapanyag, a fa szeretete megmaradt. Jelenleg leginkább ilyen fa alapanyagokat díszítek szalvétatechnikával, de az ajándéktárgyakat próbálom úgy készíteni, hogy ha valaki rájuk néz, vagy kézbe veszi őket, a fa "érzése" megmaradjon. Ezért az alkotásaimat leggyakrabban pasztellkrétával színezem.

Legszívesebben naptár táblákat, díszdobozokat, babaköszöntő dobozokat készítek, de nagy örömömet lelem az újabb és újabb ajtó- és ablakdíszek, konyhai tárolók, teaházak, papírzsebkendő- és fűszertartók, lakásdekorációs elemek elkészítésében is.

A kézművesség mára nem csak a hobbim, de az életem lett. Az általam készített termékekben benne van minden szeretetem az alkotás és a természet iránt. Remélem, másnak is átadhatok belőle!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek