Orgonit Szent Skarabeusz lapis lazuli, dalmata jáspis, akvamarin ásvány és gyanta kulcstartó

Szent Skarabeusz gyanta medálban lapis lazuli, dalmata jáspis, akvamarin ásványokkal orgonitként védi tulajdonosát. Kocka alakú brazil...

kézműves termék, készítette: blueklarion
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: dalmata jáspis, lapis lazuli, gyanta, lánc, nyégylevelű lóhere, kulcstartó, medál, akasztó, ásvány, akvamarin
technika: ékszerkészítés, mindenmás

Orgonit Szent Skarabeusz lapis lazuli, dalmata jáspis, akvamarin ásvány és gyanta kulcstartó   
   

Orgonit Szent Skarabeusz lapis lazuli, dalmata jáspis, akvamarin ásvány és gyanta kulcstartó leírása

késztermék, azonnal szállítható

Szent Skarabeusz gyanta medálban lapis lazuli, dalmata jáspis, akvamarin ásványokkal orgonitként védi tulajdonosát. Kocka alakú brazil azurittal kiegészítve, kulcstartóra fűzve.
A színek kismértékben eltérhetnek.

Lapis lazuli: Régen az uralkodók kövének tartották, azt jelenti kék kő. Stressz oldó hatása van, megszünteti a depressziót, erősíti az immunrendszert, és energiával tölti fel a szervezetet. Egyensúlyba hozza a mirigyek működését, leginkább a pajzsmirigyre van jótékony hatással és a torokra. Hosszú távon viselve, csökkenti a magas vérnyomást, és nyugtatja a szívet. Tulajdonosának önbizalmat biztosít, és fejleszti a kommunikációt. Erős spirituális kő, gyorsítja a spirituális fejlődésünket, és meditáció közben hasznos társunk lehet. Védelmet nyújtó ásvány, a negatív energiákat távol tartja viselőjétől.

A jáspis ősidők óta kedvelt ásvány, asztalokat, ékszereket, díszeket faragtak belőle. a neki tulajdonított hatás szerint megvéd a "gonosz" erőktől, és szellemektől.
A dalmata jáspis a dalmata kutya bundájára hasonlító bohókás külsejéről kapta nevét.
Megfontoltságot, kiegyensúlyozottságot ad, határozottságra sarkall, védelmező és nyugtató hatású. Lehetőségeink és döntéseink alapos átgondolására, higgadt megfontolására ad támogató erőt, ugyanakkor a határozott cselekvő erőnk felélesztésében is segít. Az idegek nyugatására és működésére, az egész idegrendszerre gyakorolt jótékony hatása és szépsége miatt is kedvelt ásvány, a gyökércsakra harmonizálására, és a gyökércsakrához kapcsolódó tünetek kezelésének támogatására is használhatjuk.

Az akvamarin fizikai szinten támogatja az immunrendszert. Az akvamarin elsősorban az érzelmek vizes minőségéhez kapcsolódik, különösen a fájdalmas tapasztalatokhoz, amik félelmet vagy fóbiát eredményeztek. Amikor a csecsemőmirigy érzelmileg stresszes állapotban van, akkor energialöketre van szüksége, amit az akvamarin képes biztosítani. Ezzel segít a testből feloldani a kialakult betegség vagy kényelmetlenség valós okát.
Érzelmileg: Az akvamarin felszabadít más emberek hatása és benyomása alól. Nyugtató és enyhítő hatású, különösen rózsakvarccal vagy morganittal kombinálva. Lágyan feloldja az energia blokkokat és elmossa a harag, bűntudat, csalódottság és félelem érzését. Enyhíti a bánatot és gyászt.
Mentálisan: Nyugtatja és fókuszálja az elmét, így élesíti az intellektust. Tisztítja az észlelést, amely által segít beazonosítani azokat a viselkedési mintákat, amelyeket el kell engedni annak érdekében, hogy továbblépjünk az életünkben.

Orgonit Szent Skarabeusz lapis lazuli, dalmata jáspis, akvamarin ásvány és gyanta kulcstartó jellemzői

kézműves termék, készítette: blueklarion
késztermék, azonnal szállítható

termékkód
3645808

feltöltve
2020. február 5.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Orgonit Szent Skarabeusz lapis lazuli, dalmata jáspis, akvamarin ásvány és gyanta kulcstartó szállítása

Személyes átvétel Székesfehérváron lehetséges.

10000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

A termékeket alaposan, körültekintően csomagolva küldöm. A postai szállítás során felmerülő problémákért felelősséget nem vállalok.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai levél küldemény ajánlott előre fizetéssel 550 Ft 590 Ft
Postai levél küldemény elsőbbségi, ajánlott előre fizetéssel 800 Ft 890 Ft
Postai csomag küldemény ajánlott előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft
FOXPOST automata előre fizetéssel 980 Ft 980 Ft

Orgonit Szent Skarabeusz lapis lazuli, dalmata jáspis, akvamarin ásvány és gyanta kulcstartó alkotója: blueklarion

blueklarion

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek