KÉK SZÍNŰ   VÁLLTÁSKA ÉS NESSZESZER EGY KIS PIROSSAL - AJÁNDÉKKAL -NoWaste -  - Meska.hu  KÉK SZÍNŰ   VÁLLTÁSKA ÉS NESSZESZER EGY KIS PIROSSAL - AJÁNDÉKKAL -NoWaste -  - Meska.hu  KÉK SZÍNŰ   VÁLLTÁSKA ÉS NESSZESZER EGY KIS PIROSSAL - AJÁNDÉKKAL -NoWaste -  - Meska.hu
 KÉK SZÍNŰ   VÁLLTÁSKA ÉS NESSZESZER EGY KIS PIROSSAL - AJÁNDÉKKAL -NoWaste -  - Meska.hu  KÉK SZÍNŰ   VÁLLTÁSKA ÉS NESSZESZER EGY KIS PIROSSAL - AJÁNDÉKKAL -NoWaste -  - Meska.hu  KÉK SZÍNŰ   VÁLLTÁSKA ÉS NESSZESZER EGY KIS PIROSSAL - AJÁNDÉKKAL -NoWaste -  - Meska.hu
 KÉK SZÍNŰ   VÁLLTÁSKA ÉS NESSZESZER EGY KIS PIROSSAL - AJÁNDÉKKAL -NoWaste -  - Meska.hu
 KÉK SZÍNŰ   VÁLLTÁSKA ÉS NESSZESZER EGY KIS PIROSSAL - AJÁNDÉKKAL -NoWaste -  - Meska.hu
Strapabíró, kékszínű, koptatott farmervászonból készítettem ezt a legújabb válltáskát, újrahasznosítás jegyében. A belsejét csikóshalas pamutvászonnal béleltem. Egy-egy oldalzsebet varrtam a táskába.Kulcstartó karikával kiegészítve. Húzózárral záródik. Készült hozzá egy tartóka, nesszeszer... aminek szeretnéd használni. Ajándékba küldök Neked egy tüll ökozacskót a vásárláshoz. Mérete a táskának: 27 cm magas 41-37 cm széles 57 cm pánthossz. Mérete a nesszeszernek: 21-23 cm széles 10 cm magas.
Összetevők

újrahasznosított farmervászon, pamutvászon, erős vászon, kulcstartó karika

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

varrás, újrahasznosított alapanyagból készült termékek

Jellemző
farmertáska, újrahasznosított, húzózár, cipzár, ökotasak, anyáknapja

Színek

kék, mintás, piros

Termékkód

3749583

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Nógrád megye)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
975 Ft 975 Ft

Készítette

Erikaboltja

Erikaboltja

PIPERÉK, TÁSKÁK- AMIK EGYMÁSHOZ ÉS HOZZÁNK KÖTŐDNEK!!!

5 (218)

Erikaboltja boltja  ›

Róla mondták

“Gyors és megbízható eladó. A kérdésre is gyorsan kaptam választ. Ajánlani tudom mindenkinek”

Axxi

Egyedi rendeléseket is vállal
Ezeket láttad már?