Orgonit fülbevaló, unakit és brazil azurit kockákkal, apatit törmelékkel ásványból és gyantából

Orgonit fülbevalót készítettem unakit és brazil azurit kockákkal, apatit törmelékkel gyantába öntve. A fülbevaló 6 cm hosszú,1,2 cm sz...

kézműves termék, készítette: blueklarion
késztermék, azonnal szállítható

anyaga: azurit, apatit, fülbevaló, mesterkristály, gyanta, csillám, kocka, piramis, ásvány, unakit
technika: ékszerkészítés, mindenmás

Orgonit fülbevaló, unakit és brazil azurit kockákkal, apatit törmelékkel ásványból és gyantából


   
   

Orgonit fülbevaló, unakit és brazil azurit kockákkal, apatit törmelékkel ásványból és gyantából leírása

késztermék, azonnal szállítható

Orgonit fülbevalót készítettem unakit és brazil azurit kockákkal, apatit törmelékkel gyantába öntve. A fülbevaló 6 cm hosszú,1,2 cm széles.

A műgyanta szilárdulás közben valamelyest összezsugorodik, ezáltal a belül lévő kvarckristályra állandó nyomást gyakorol, így fejtve ki jótékony hatását. Az orgonit nem csak megszünteti a káros energiákat, hanem pozitív energiává alakítja azokat és örökké használható.

Az azurit erős hatással van a pajzsmirigy működésére. A zöldhályog kezelésének is hatásos kiegészítő eszköze lehet. Ízületi gyulladások esetén is hasznos segítség. Használatával megnyithatjuk és erősíthetjük a homlokcsakrát. Ez nem csak a meditáció elmélyítését teszi lehetővé, hanem észlelési képességeinket is finomítja, sőt koncentráló képességünket is növeli. Torokcsakra, homlokcsakra köve. Lenyugtatja az idegeket, de ezzel egy időben energiával tölti fel a szervezetet. Gyógyítja a torok problémáit, a gégét, a pajzsmirigyet és javítja a kommunikációt. Véd a vírusos megbetegedések ellen, csökkenti az ízületi gyulladásokat, semlegesíti a túlsavasodást, enyhíti a reumát és a gyomor panaszokat. Serkenti az izmok fejlődését, fokozza az agyi funkciókat, növeli a kreativitást. Fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatása van és védi az egész szervezetet.
Az apatit ásvány gyógyítja a csontokat, segíti a kalciumfelszívódást, s ezzel jótékonyan hat a porcokra, fogakra, csontokra. Javítja a csontsűrűséget, segíti az új sejtek fejlődését, sejtregenerációt, csonttöréseknél a gyorsabb gyógyulást. Javítja a kommunikációnkat, önkifejezésünket, nyugalmat biztosít viselőjének, enyhíti a szomorúságot és a haragot. Spirituális kő, segíti a meditációt, a médiumi képességeket, felébreszteni a kundaliní energiát, egyensúlyba hozni a fizikai, érzelmi és szellemi testet.
Az unakit (epidot) egyesíti magában a harmónia zöld rezgését a földies vitalitás barnásvörös színével. Az Unakit Föld eleme segít bennünket abban, hogy minden élethelyzetben szilárdak maradjunk és megőrizzük erőnket.
Képessé tesz bennünket arra, hogy megértsük és értékeljük embertársaink egyediségét és egyszeriségét is. Az unakit a látomás köve. Összehangolja az érzelmeket a spiritualitással. A harmadik szemre téve megnyitja azt, s elősegíti a vizualizációt és látomások születését. Ha arra van szükség, biztosítja a földelést és hasznos lehet meditáció vagy extraszensz tevékenység után is.
A környezetünkben elhelyezve – legyen az akár egy nagyobb darab, akár több apró unakit egy tálban – nyugodt, finom energiát biztosít. Megsemmisíti a televízióból, számítógépből, telefonból áradó elektromágneses szennyeződés hatásait, ha a készülék tetejére vagy mellé tesszük.

Orgonit fülbevaló, unakit és brazil azurit kockákkal, apatit törmelékkel ásványból és gyantából jellemzői

kézműves termék, készítette: blueklarion
késztermék, azonnal szállítható
termékkód
3649911

feltöltve
2020. február 10.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Orgonit fülbevaló, unakit és brazil azurit kockákkal, apatit törmelékkel ásványból és gyantából szállítása

Személyes átvétel Székesfehérváron lehetséges.

10000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

A termékeket alaposan, körültekintően csomagolva küldöm. A postai szállítás során felmerülő problémákért felelősséget nem vállalok.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 490 Ft 1 490 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel 1 590 Ft 1 590 Ft
FOXPOST automatába előre fizetéssel 980 Ft 980 Ft

Orgonit fülbevaló, unakit és brazil azurit kockákkal, apatit törmelékkel ásványból és gyantából alkotója: blueklarion

blueklarion

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek