Egy rúd magyar Szalámi, avagy Szalámi Bácsi, Bajusszal vagy anélkül

Ez egy rúd szalámi, se több, se kevesebb.. Határozottan magyar, hiszen van rajta nemzeti színű szalag. Aki szereti a jó fűszeres felvág...

kézműves termék, készítette: avida
rendelésre készül, elkészítési idő: ~21 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.

anyaga: plüss, wellsoft, töltővatta, műszőrme
technika: baba-és bábkészítés, varrás

Egy rúd magyar Szalámi, avagy Szalámi Bácsi, Bajusszal vagy anélkül


   
   

Egy rúd magyar Szalámi, avagy Szalámi Bácsi, Bajusszal vagy anélkül leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~21 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.


Ez egy rúd szalámi, se több, se kevesebb.. Határozottan magyar, hiszen van rajta nemzeti színű szalag. Aki szereti a jó fűszeres felvágottakat, annak kötelező, főleg reggelire ajánlom.
A Szalámi nagy golyóbis szemekkel nézi a világot. A szem jersey anyagból készült, és a közepén van egy pici fekete gyöngy, ezért csecsemőknek nem javaslom, de ők még úgysem esznek szalámit.
Lehet kérni bajusszal vagy anélkül - a bajusz műszőrméből készül.
Kb. 30 centi hosszú. A termék 1 rúd szalámit tartalmaz!
Anyaga plüss, jó minőségű szilikonizált töltővattával van kitömve.
Az anyag Oeko-Tex 100 Standard tanúsítvánnyal rendelkezik, mosógépben mosható, szárítógépben szárítható.

Egy rúd magyar Szalámi, avagy Szalámi Bácsi, Bajusszal vagy anélkül jellemzői

kézműves termék, készítette: avida
rendelésre készül, elkészítési idő: ~21 nap
A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz.színek

termékkód
3632207

feltöltve
2020. február 13.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Egy rúd magyar Szalámi, avagy Szalámi Bácsi, Bajusszal vagy anélkül szállítása

Mivel a boltomban található termékek minden esetben egyedileg, a megrendelés alapján készítem el - azaz egyetlen termék sincs készleten - ezért a megrendelést követően a szállítás egyedi megállapodás alapján történik.
Általánosságban elmondható, hogy a boltban található termékek a megrendeléstől számított 5 napon belül elkészülnek - egyedi igény, vagy ettől eltérő kérés esetén azonban ez változhat. Kérlek, hogy ha speciális igényed van, vásárlás előtt érdeklődj!
Mivel én Budapesten élek és dolgozom, ezért a termékek átadása-átvétele Budapest területén személyesen is megoldható. Ilyenkor a terméket papírzacskóban adom át, hacsak ettől eltérő igényed nincsen.
Vidékre vagy külföldre a Magyar Posta szolgáltatását használom. A termékek kartondobozban, gondosan becsomagolva, elsőbbségi ajánlott és könyvelt levélpostai küldeményként adom fel - ez Magyarországon általában egy-két napon belül megérkezik. A küldemény feladásáról a vásárlót minden esetben értesítem, az értesítésben megadom a feladóvevény azonosítóját is.

A vásárlástól való elállással kapcsolatban természetesen az én boltomban is az általános (és 2014. júliusában megváltozó) Európai Uniós fogyasztóvédelmi szabályok érvényesek, azaz:
A vásárlónak a termék kézhezvételétől számítva 14 napon belül van joga elállni a vásárlástól - ilyenkor a sértetlen és tiszta állapotú termék visszaérkezése után a vételárat és az esetleges szállítási díjat visszatérítem. A termék visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli.


Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
Foxpost csomagautomata 1 000 Ft 1 000 Ft
Foxpost házhozszállítás 1 500 Ft 1 500 Ft

Egy rúd magyar Szalámi, avagy Szalámi Bácsi, Bajusszal vagy anélkül alkotója: avida

avida
Vida Andrea vagyok. 1967-ben születtem Gyöngyösön. Matematika-rajz szakos tanárként végeztem Egerben. Nem tanítok, programozó lettem. A matematika lett a főfoglalkozásom, de a rajz, az alkotó tevékenység ilyen, vagy olyan formában mindig jelen van az életemben. Szabadidőmben szívesen csinálok bármit, amihez használhatom a kézügyességemet.
Kamasz koromban kezdtem varrni, és az elmúlt 25 év alatt sok ruhát készítettem, először magamnak, majd a családomnak is. Eközben rengeteg maradék anyag gyűlt össze, amit sajnáltam kidobni. Az első babák 'melléktermékként' születtek, így hasznosítva a maradékokat, vagy újra feldolgozva a kinőtt, megunt ruhadarabok anyagait.
A legelső darabok őrangyalok voltak, akik gyerekeim álmát vigyázták a könyvespolcról. Nem volt hozzá kész szabásminta, azt is nekem kellett kitalálni. Amikor elkészültek, már azon törtem a fejem, mit csinálnék másképp, hogyan módosítanám a szabásmintát. A következők már picit jobbak lettek, majd apró átalakítások következtek megint. Évek alatt alakultak ki a mai formák, és látom, van még mit fejleszteni rajtuk. Így születnek újabb és újabb tündérek, boszorkányok, manók, nyulak, macskák.
Ma már egyre többször készítek plüssöket is - most már ezek teszik ki termékeim többségét. Igyekszem nem szokványos játékokat készíteni, és különösen szeretem az olyan furcsa jószágokat, mint a lajhárok, kaméleonok, denevérek és hasonlók.

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek