Olajfestmény, címe : Szíriuszi segítségnyújtás a Földnek, 80x80cm, vászon fa vakkeretre feszítve, katalogizált , új kép magától a festőtől 2014-ben készült, Budapesten.
Ez egy szellemi termék, tehát mi az amit még írhatok róla? Mit ábrázol?
Szerintem a festészet filozófia.
Az én filozófiám pedig, a bölcsesség szeretete.Forrása a Teremtő, az egyetlen Létező, s minden és mindenki általa és benne létezik.
Felismerni a szeretet által lehetséges, teljesen átlényegülve, míg azt nem éled, hogy TE magad vagy a SZERETET , a létezés kibontakozásának megnyilvánulása, manifesztálódása.
Én is így ismertem fel, hogy a Teremtő mindig küldött segítséget a Földnek, amikor a harmónia kiegyenlítésére volt itt szükség.Ezt el lehet képzelni egy fénysugárként, ami manifesztálódik e földi létben, emberként vagy tudásként. A szíriuszi lények sokszor besegítettek , piramisokat építettek, technológiákat adtak át és megtanítottak építkezni, gyógyítani, magasabb szinten gondolkodni és szeretni.
Azt is fontos tudni, hogy mint mindennek , így egy képnek is van egy bizonyos frekvenciája, s mivel egy tudatos alkotás eredménye, hordozza az alkotója rezgésének frekvenciaszámát is és mint minden ami VAN, árasztja is ezt a fényt , emelve a néző rezgésszámát, amennyiben az alacsonyabb lenne. Ekkor tetszik a nézőnek nagyon a kép, s ezért tetszik millióknak egy olyan festő képe aki már tudatos teremtő (megvilágosodott mester). A legismertebb festmény a világon a mosolyával ezt fejezi ki, a lelki szépséget, a szellemi nagyságot.Ezután így tekintsenek egy festményre, mert tükörként szolgálva megismerheti jobban önmagát. Áldás és béke mindenkire aki időt szánt e sorok elolvasására!
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
|
Egy termék |
Több termék |
háztól-házig futár előrefizetéssel
|
3 260 Ft |
3 260 Ft |