Mond el mennyire és mi mindenért szereted Őt. :)
Ajándékozhatod párodnak, férjednek, szüleidnek, gyermekednek, barátnak, barátnőnek, nagyinak vagy nagypapának....
..........................................................................................
Elkészítem Apa leszel verzióban is, amely annyiban különbözik az alapterméktől, hogy az utolsó oldalon van egy egyedi készítésű, nyitható-zárható "titkos boríték", amelybe beírhatod a Nagy Hírt a saját szavaiddal.
Miután már amúgy is elérzékenyült a sok szép dologtól, amit leírtál neki, a végén ott lesz a legcsodálatosabb hír a világon...:)
Férfi legyen a talpán, aki ezek után sem morzsol el egy könnycseppet :)
.........................................................................................
A borító tetején hagytam, annyi helyet, hogy Te magad dönthesd el, mennyi "okot" szeretnél felsorolni, amiért illetve amit szeretsz Benne.
..........................................................................................
A füzet mérete: 14*12,5 cm.
Fehér ikerspirállal összekötve ( nem tekeredik ki)
Borítói vastag, kemény kartonra kasírozott kraft papír, lézernyomtatott szöveggel.
25 db (50 oldal) 140mg-os papírral a belsejében, plusz a boríték, amelyet vásárláskor külön opcióban jelölhetsz be.
Mint a képeken láthatod készítettem egy kis montázst arról, hogyan is nézhet ki ez a kis füzetecske "kitöltve", de persze ez csak egy ötlet.
Díszítsd bármivel, ami eszedbe jut arról, amit írsz. Lehet kivágott kép, matricák vagy saját kis rajzok.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha szeretnéd, hogy a füzetecske összeköthető legyen, ezt szintén vásárláskor külön opcióban bejelölheted.
Az összekötőt fekete, fehér fonalból vagy spárgából tudom elkészíteni.
Köszönöm, hogy benéztél hozzám, további kérdésekkel keress bátran:)
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
|
Egy termék |
Több termék |
háztól-házig futár előrefizetéssel
|
3 260 Ft |
3 260 Ft |
Postai kézbesítés, ajánlott, előre fizetéssel
|
800 Ft |
800 Ft |
Postai kézbesítés, elsőbbségi, ajánlott, előre fizetéssel