Horgolt, nyári táska  -  - Meska.hu Horgolt, nyári táska  -  - Meska.hu Horgolt, nyári táska  -  - Meska.hu Horgolt, nyári táska  -  - Meska.hu
Horgolt, nyári táska  -  - Meska.hu Horgolt, nyári táska  -  - Meska.hu Horgolt, nyári táska  -  - Meska.hu Horgolt, nyári táska  -  - Meska.hu
Horgolt, nyári táska  -  - Meska.hu
Pólófonalból készült ez a közepes méretű nyári válltáska. Bélése 100% pamut, a táska füle 11 mm-es puha kötél, hossza 60 cm. A táska alapja vastag vegán bőr. A táska igazi pakolós, szélessége 35 cm, magassága 26 cm, mélysége 10 cm. Keress bátran, ha kérdésed van;)
Összetevők

pólófonal, kötél, vegán bőr, pamut

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

horgolás

Jellemző
nyári, kézitáska, pakolós, strand, pólófonal, horgolt, lazac

Színek

mintás, narancssárga, zöld

Termékkód

3383756

Személyes átvételre Dunakeszin van lehetőség.

Amennyiben az elkészült termék nem olyan, mint amilyet elképzeltél, úgy a kézhezvételtől számított 7 napon belül visszaküldheted eredeti állapotában és visszafizetem a vételárat. Kérlek ügyelj arra, hogy a termék ne legyen sérült a visszaküldés pillanatában, mert ebben az esetben nem tudom a visszafizetést garantálni.
Visszaküldés esetén a szállítás költsége téged terhel.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Pest megye)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Foxpost előreutalással (kisméretű csomag)
900 Ft 1 800 Ft

Készítette

Róla mondták

“Sziasztok! A leheto legkedvesebb az elado vagy is keszito! Egy csoda lett a taska, pont olyan amilyet szerettem volna! Csak ajanlani tudom, gyors es preciz munka! Koszonom szepen Kedved Boglarka! Biztos hogy nem utoljara rendeltem! ”

Nikipatkos

Egyedi rendeléseket is vállal

missbkiss további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek