Pille könnyű, pillangós szett - ruha & divat - sál, sapka, kendő - sapka & sál szett - Meska.hu Pille könnyű, pillangós szett - ruha & divat - sál, sapka, kendő - sapka & sál szett - Meska.hu
Pille könnyű, pillangós szett - ruha & divat - sál, sapka, kendő - sapka & sál szett - Meska.hu Pille könnyű, pillangós szett - ruha & divat - sál, sapka, kendő - sapka & sál szett - Meska.hu
Pille könnyű, pillangós szett - ruha & divat - sál, sapka, kendő - sapka & sál szett - Meska.hu
Pille könnyű, pillangós szett - ruha & divat - sál, sapka, kendő - sapka & sál szett - Meska.hu
SZEZONVÉGI KIÁRUSÍTÁS! AZONNALI POSTÁZÁS! Ez a puha ausztrál merinói gyapjúból készült a vidám és jó meleg szettet a sötét, hideg napokra. A sál hossza 180 cm, szélessége 15 cm. A kesztyű keskenyebb kézre készítettem, némi nyúlása van csak. Az itt látható ár a teljes szettre vonatkozik. (Sapka-sál-ujjvég nélkül kesztyű) Ez a szett már elkészült, azonnal tudom postázni. 100% gyapjú
Elérhetőség

Késztermék, azonnal szállítható

Típus

Kézműves termék

Anyag/Összetevő

Technika

nemezelés

Jellemző
ruha & divat, sál, sapka, kendő, sapka & sál szett, sál, nemezsál, nemezkalap, nemezkesztyű, nemez, gyapjú

Szín

narancssárga, piros, sárga

Termékkód

3590599

A szállítást GLS-sel, vagy postai csomagként tudom megoldani, előre utalás után, vagy utánvéttel.
Személyes átvétel Zamárdiban vagy környékén lehetséges.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Somogy megye)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Postán maradó csomag előre fizetéssel
1 690 Ft 1 690 Ft
GLS csomagpont
1 000 Ft 1 000 Ft

Készítette

Róla mondták

“Szimpatikus kedves eladó, gyorsan elkészült az egyedi gyártású kért termék, és pont olyan lett, mint szerettük volna. Csak ajánlani tudom!”

zfazek

Egyedi rendeléseket is vállal

nemezelem további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek