KataBag hátizsák
Nagyméretű, állítható magasságú hátizsák sok zsebbel és pöttyökkel.
Az alapanyaga citromsárga, szürke és piros, fényes felületű gyöngyv...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: gyöngyvászon, műbőr, flíz, heveder, cipzár, cérna, fém karabíner, orkánszövet, vászon
technika: varrás

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |
A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
KataBag hátizsák leírása
Nagyméretű, állítható magasságú hátizsák sok zsebbel és pöttyökkel.
Az alapanyaga citromsárga, szürke és piros, fényes felületű gyöngyvászon.
A bélése sárgászöld taft szövet.
Az elejét díszítő pöttyök szürke és piros műbőr felhasználásával készültek.
Elején a minta négy különálló zsebként funkcionál. A hátoldalon egy nagy zseb található.
A fém karabínerrel záródó főzsebben két kicsi, valamint egy cipzáros nagyobb zseb van.
Vatelin réteg ad tartást a formájának.
Méretek: magassága 36 cm, nyitott állapotban 50 cm. Szélessége 30 cm, mélysége 14 cm.
A táskapántok hossza 85 cm-ig állítható.
KataBag hátizsák jellemzői
KataBag hátizsák szállítása
Személyes átvételre a VII. kerületben, előre egyeztetett helyen és időpontban van lehetőség.Postázás:
Szállításra minden esetben kizárólag a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő összeget számítom fel.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 1 735 Ft | 1 735 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 1 975 Ft | 1 975 Ft |
Postán maradó csomag | 1 525 Ft | 1 525 Ft |
Postacsomag automata | 945 Ft | 945 Ft |
Postapont | 1 525 Ft | 1 525 Ft |
KataBag hátizsák alkotója: zsuzsihopp
Az egyedi tárgyak készítése gyermekkori szerelem az életemben. Kicsi korom óta varrok, gyerekként a babaruhától kezdve a cipőkön át a legkülönfélébb használati tárgyakig mindenfélét készítettem. Mára a varrás nagyon fontos önkifejezési formává vált számomra, hiszen a tervezési és kivitelezési folyamat során a textilekből a színeken, a formákon és a különböző textúrákon keresztül közvetíthetem az érzéseimet és a gondolataimat.
Táskakészítéssel a főiskolai évek alatt kezdtem el foglalkozni. Rajz-vizuális kommunikáció szakos hallgatóként mindig igény volt egy nagyobb, érdekesebb és praktikusabb táskára, így került lassan előtérbe a táskakészítés, amely azóta hobbi, munka és szerelem egyaránt.
Imádom a textileket, igazi rajongójuk és gyűjtőjük vagyok. A pamutvászontól a hímzett szöveten keresztül a vízlepergető vásznakig minden szövött, kötött, horgolt anyag szóba jöhet, az állati bőrről és szőrméről viszont azt gondolom, hogy jobb, ha az állatok viselik. Szeretek kísérletezni a különböző színű, mintájú, textúrájú anyagok kombinációjával.
A funkcionalitás nagyon fontos szempont a számomra. Ezért a táskáimon a mintának szinte minden esetben funkciója van. Így alakítottam ki egyik kedvencemet, a levél formájú zsebekkel díszített övtáskát, majd a válltáskát 2010-ben, amely egyik fő ismertetőjele lett a munkáimnak.
A levél motívum gyerekkorom óta végigkíséri a kreatív tevékenykedésemet, letisztult, egyszerű formájával és a levelek erezetéből adódó egyszerű mintájával a harmóniát, a nőiességet, az egyszerű nagyszerűséget szimbolizálja a számomra.
Később ezt a típust elkezdtem variálni, így ma már számtalan változata szerepel a repertoárban, mind a színvilág, mind a szabás tekintetében.
Szeretek szöszmötölni, ebből jön az alkotásaim másik fő jellegzetessége a pötty, amiket én készítek el és varrok fel minden munkámra. Legtöbbször úgy érzem, hogy a pöttyökkel teszem fel az ?i?-re a pontot, még több színt és vidámságot teszek bele az adott darabba, mára szinte szignóként használom.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek
jelöld kedvencnek az alkotót
Budapest
regisztráció: 10 éve
interjú zsuzsihopp alkotóval