Mustár-grafit kézitáska -  - Meska.hu Mustár-grafit kézitáska -  - Meska.hu Mustár-grafit kézitáska -  - Meska.hu Mustár-grafit kézitáska -  - Meska.hu
Mustár-grafit kézitáska -  - Meska.hu Mustár-grafit kézitáska -  - Meska.hu Mustár-grafit kézitáska -  - Meska.hu Mustár-grafit kézitáska -  - Meska.hu
Mustár-grafit kézitáska -  - Meska.hu
Akár mindennapi használatra ajánom ezt a mustársárga és grafitszürke színösszeállítású horgolt kézitáskát. Anyaga 5 mm-es zsinórfonal (95% pamut, 5% poliészter), fala kemény, tartja a formáját. A táskában sokminden elfér, szélessége 30 cm, magassága 30 cm, mélysége 9 cm. Egyéb színekben is készítem, keress bátran;)
Összetevők

zsinórfonal, pamut

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

horgolás

Jellemző
kézitáska, pakolós, strand, pólófonal, horgolt, nyári, grafitszürke, fekete, mustársárga

Színek

fekete, sárga, szürke

Termékkód

3699992

Személyes átvételre Dunakeszin van lehetőség.

Amennyiben az elkészült termék nem olyan, mint amilyet elképzeltél, úgy a kézhezvételtől számított 7 napon belül visszaküldheted eredeti állapotában és visszafizetem a vételárat. Kérlek ügyelj arra, hogy a termék ne legyen sérült a visszaküldés pillanatában, mert ebben az esetben nem tudom a visszafizetést garantálni.
Visszaküldés esetén a szállítás költsége téged terhel.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Pest megye)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Foxpost előreutalással (kisméretű csomag)
900 Ft 1 800 Ft

Készítette

Róla mondták

“Sziasztok! A leheto legkedvesebb az elado vagy is keszito! Egy csoda lett a taska, pont olyan amilyet szerettem volna! Csak ajanlani tudom, gyors es preciz munka! Koszonom szepen Kedved Boglarka! Biztos hogy nem utoljara rendeltem! ”

Nikipatkos

Egyedi rendeléseket is vállal

missbkiss további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek