Nemez sál, vörös pipacsok, fekete hernyóselymen
Ezt a sálat azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik értékelik azt, ami egyedi és időtlen.
Kézzel készítettem, nuno nemez technikával.
Kivál...

Ezt a sálat azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik értékelik azt, ami egyedi és időt...
Tovább a termékoldalra »

Ezt a sálat azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik értékelik azt, ami egyedi és időt...
Tovább a termékoldalra »
Nemez sál, vörös pipacsok, fekete hernyóselymen leírása
Ezt a sálat azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik értékelik azt, ami egyedi és időtlen.
Kézzel készítettem, nuno nemez technikával.
Kiváló minőségű alapanyagok: hernyóselyem és puha merinó gyapjú.
Nem szúr, nem szöszöl, nagyon kellemes viselet.
Mérete: kb. 180cm hosszú és 50 cm széles
Kézzel mosható.
Nemez sál, vörös pipacsok, fekete hernyóselymen jellemzői
Nemez sál, vörös pipacsok, fekete hernyóselymen szállítása
Elállási jog:Jogodban áll a vásárolt termékemet 14 napon belül , eredeti csomagolásban, sértetlenül visszaküldeni.
Én visszafizetem a termék árát ,. A postaköltséget nem tudom visszafizetni.
Elállási jogodat nem gyakorolhatod, ha a kérésedre állítom elő a terméket.
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 1 400 Ft | 1 400 Ft |
Postán maradó (add meg a posta címét!) | 1 400 Ft | 1 400 Ft |
Nemez sál, vörös pipacsok, fekete hernyóselymen alkotója: MajorLaura

A nemezkészítés ősi technika. A, gyapjúszálak szövetté gyúrása, csak víz és szappan felhasználásával, Mindez ugyanúgy készül, mint évezredekkel ezelőtt, hosszadalmas kézi megmunkálással. Ez egy igazi lassú és környezetbarát divattermék.
Kb. 25 évvel ezelőtt beleszerettem a nemezbe, imádom a különleges hatását, és organikus megjelenését, Szeretem a különleges minőségét a természetes gyapjúnak és szeretem az ezeréves kézműves használatának gondolatát. Úgy gondolom, hogy az időnek van értéke és a kézművesség a múlt emlékezetének őrzője.
A nemezelés ősi technikáját korszerűvé, sajátossá és egyedivé alakítom azáltal, hogy társítom a legfinomabb ausztrál merinógyapjút a hernyóselyemmel. E két nemes anyag különös házasságából születik meg a habkönnyű, leheletfinom, majdhogynem légies kelme..
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek

jelöld kedvencnek az alkotót
Veszprém megye
regisztráció: 11 éve
interjú MajorLaura alkotóval