Virágos gobelin - válltáska III. - táska & tok - kézitáska & válltáska - válltáska - Meska.hu Virágos gobelin - válltáska III. - táska & tok - kézitáska & válltáska - válltáska - Meska.hu Virágos gobelin - válltáska III. - táska & tok - kézitáska & válltáska - válltáska - Meska.hu Virágos gobelin - válltáska III. - táska & tok - kézitáska & válltáska - válltáska - Meska.hu
Virágos gobelin - válltáska III. - táska & tok - kézitáska & válltáska - válltáska - Meska.hu Virágos gobelin - válltáska III. - táska & tok - kézitáska & válltáska - válltáska - Meska.hu Virágos gobelin - válltáska III. - táska & tok - kézitáska & válltáska - válltáska - Meska.hu Virágos gobelin - válltáska III. - táska & tok - kézitáska & válltáska - válltáska - Meska.hu
Virágos gobelin - válltáska III. - táska & tok - kézitáska & válltáska - válltáska - Meska.hu
Virágos gobelin - válltáska III. - táska & tok - kézitáska & válltáska - válltáska - Meska.hu
Erős, egyszínű lenvászon anyagot, nagyon szép virágos gobelin hatású anyaggal kombináltam, amit farkasfoggal díszítettem. Igazi jó nagy pakolós táska. A táska vatelinnel bélelt. Belül 3 rekeszes zsebet találsz. Mágnespatenttal záródik. Vállpántja állítható, saját anyagából varrt. Méretei: Szélessége alul: 34 cm Szájánál: 28 cm Magassága: 33 cm
Összetevők

textil, mágnespatent, farkasfog , lenvászon, gobelin hatású anyag, szabályzó

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

varrás

Jellemző
táska & tok, kézitáska & válltáska, válltáska, virág, goblen, gobelin

Színek

beige, mintás, tarka

Termékkód

4611885

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
950 Ft 1 400 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon szép táskát kaptam, köszönöm. Az eladó, pedig nagyon kedves, mindenkinek csak ajánlani tudom :) ”

Orsika4

Egyedi rendeléseket is vállal
Ezeket láttad már?