Újrahasznosított, régi falapon akril festés, festőkéssel.
Saját ötlet és eredeti kézi festés egy réges régi fán, ahol még a régi szege...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: fa, akril, gesso, lakk
technika: famegmunkálás, festészet

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
3 szál piros leírása
Újrahasznosított, régi falapon akril festés, festőkéssel.
Saját ötlet és eredeti kézi festés egy réges régi fán, ahol még a régi szegek nyomát is meghagytam, a falap szélet sem csiszoltam egyenesre, éppen azért, mert nem szabad hozzányúlni az időhöz...
Ha ilyen az ízlésed, akkor ez a munkám neked született :)
Személyes átvétel Páty és Budapest .
3 szál piros jellemzői
3 szál piros szállítása
A szállítás lehetőségek és a vételár megfizetésének módjának meghatározása minden esetben előzetes írásbeli megegyezés után történik. Minden esetleges vásárláskor más és más lehet a kép csomagolása, postára adása, a postázási költségek is különbözőek lehetnek, ugyanúgy, mint az esetlegesen igénybe vett szállító megválasztása is !Ezért nem határozom és jelölöm meg meg előre fixen ezeket az infókat :)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 3 300 Ft | 3 300 Ft |
3 szál piros alkotója: MolnARTIlcsi

Sziasztok, üdv.Mindenkinek az oldalamon ! :)
Egy idézettel kezdem a bemutatkozást :
"Annyi gond, baj, bánat és szörnyűség vesz körül minket, hogy azt nem szabad még a művészetbe is beengedni" ( Gross Arnold )
Én azt vallom, nincs objektív művészet, csak alkotás van, ami örömöt ad, elgondolkodtat, szépséget láttat, kifejez, és nem fejez ki, megnyugvást hoz, vagy éppen felkavar, de mindenképpen az emberi elme és lélek megjelenése, akár a ceruzád, akár az ecseted által.
A képeim saját ötlet szülte élet-képek, hangulat festések, akril, akvarell illetve vegyes technikával készültek, különböző méretű és anyagú vivőfelületre, ( vászon, farost,OSB ) ecsettel, festőkéssel, kézzel festett alkotások :)
Várok mindenkit egy kis nézelődésre :), és ha valamelyik festegetés megtetszett, kérdezz nyugodtan és pedig válaszolok Neked :)
Megrendelésre csak nagyon kivételes esetben szeretek alkotni, de azért lehet róla szó :)
Szeretném megjegyezni , hogy a képeimről reprók készítése bárki által is, kizárt, a képekkel kapcsolatban minden szerzői jog fenntartva !
Ha bárki illusztrációként szeretné használni bármelyik képet, keressen meg, és megbeszéljük :)
Aki éppen olvas, legyen szép napja, kellemes böngészést kívánok ! :)
Üdv.: Ilcsi :)
(Mielőtt a kosárba teszed a terméket, kérlek előtte írj nekem, én pedig válaszolok :)
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek

jelöld kedvencnek az alkotót az alkotó már a kedvenced
Pest megye
regisztráció: 4 éve