,3 db Aprócska Házikó"Kerámia Kerti vagy Lakás Dísz

Fehér agyagból kézi formázással készítettem ezeket a kedves kicsit rusztikus, ódon hatasú házikókat.Második égetés előtt részben mázazt...

kézműves termék, készítette: hajasmaria
anyaga: agyag, máz, fém szál
technika: kerámia

,3 db Aprócska Házikó"Kerámia Kerti vagy Lakás Dísz


   
   

,3 db Aprócska Házikó"Kerámia Kerti vagy Lakás Dísz leírása

Fehér agyagból kézi formázással készítettem ezeket a kedves kicsit rusztikus, ódon hatasú házikókat.Második égetés előtt részben mázaztam,antikoltam őket.Tedd vidámabbá növényeidet akár a lakásban ,erkélyen vagy a kertben.Egy apró falucska egy kis történet egy cserépben életre keltve.A házikókat úgy készítettem,hogy leszúrható a cserépben stabilan elhelyezhető legyen.Méretük kb; 5 X 7cm,8 X 8 cm és 11 X 7 cm között vannak.Az ár 3 db-ra vonatkozik .Boltunkban minden alkotás kész termék ezért akár azonnal megvásárolható.

,3 db Aprócska Házikó"Kerámia Kerti vagy Lakás Dísz jellemzői

kézműves termék, készítette: hajasmaria
összetevő

technika


színek

típus
fizikai

termékkód
3593649

feltöltve
2020. május 23.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

,3 db Aprócska Házikó"Kerámia Kerti vagy Lakás Dísz szállítása

Elállási jog; Kedves Vásárló, jogodban áll a vásárolt termékemet 14 napon belül,eredeti csomagolásban ,sértetlenül részemre visszaküldeni ! Ez esetben visszafizetem a vásárolt termék postaköltség nélküli vétel árát. /Elállási jogodat viszont nem gyakorolhatod amennyiben a terméket a te kérésedre állítottam elő !Kedves vásárló minden termékemet jó szülői gondossággal csomagolok mivel a legtöbb egyedi darab újra ugyan olyan elkészítése szinte lehetetlen. Törékeny alkotások sajnos minden esetben nem sikerülhet megvédenem Őket!Saját belátásodra és felelősségedre bízom a csomagküldési mód megválasztását. Amennyiben törékenyként adom fel a Posta felelősséget vállal ha véletlenül eltörik ,illetve ha a jegyzőkönyv azt állapítja meg ,hogy a nem megfelelő csomagolás miatt keletkezett a kár természetesen én vállalom a felelősséget és a kártérítést.Viszont ha simán adom fel akkor nem vállal felelősséget a posta és nekem sem áll módomban tériteni a károdat!!! Személyes átvétel XXI.kerületben lehetséges .Átvételed tervezett időpontját kérlek jelezd felém!Szeretném kérni,hogy a személyes átvételt 10 napon belül szíveskedj intézni ,ettől hosszabb átvételi ideig a terméket csak előre utalással tudom tartani.Ugyan ez vonatkozik a postán kért csomagnál is ha az utalás nem érkezik meg 10 napon belül úgy a vásárlást automatikusan semmisnek tekintem.Megértésed köszönöm.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft

,3 db Aprócska Házikó"Kerámia Kerti vagy Lakás Dísz alkotója: hajasmaria

hajasmaria
Kedves Látogató! Mi egy alkotó páros vagyunk sok szeretettel,közös munkánk eredményeként születnek ezek a kerámia tárgyak.Sajnos elfoglaltságaink miatt nem tudunk egyéni elképzeléseket teljesíteni. Egy héten egyszer, szerdán viszem az eladott portékákat a postára .A szerda reggel 8 h-ig beérkezett utalásokat tudom feladni.Ezt a vásárlásnál kérlek vedd figyelembe.Kellemes nézelődést bultunkban!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek