Citromsárga horgolt fülbevaló  - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Citromsárga horgolt fülbevaló  - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Citromsárga horgolt fülbevaló  - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Citromsárga horgolt fülbevaló  - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Citromsárga horgolt fülbevaló  - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Citromsárga horgolt fülbevaló  - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Citromsárga horgolt fülbevaló  - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu Citromsárga horgolt fülbevaló  - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Citromsárga horgolt fülbevaló  - ékszer - fülbevaló - lógó fülbevaló - Meska.hu
Nagyon szép citromsárga kordonet selyem fonalból horgoltam ezt a fülbevalót. 3mm-es tekla és 12 mm-es akril gyönggyel díszítettem. Mérete, 8 cm hosszú és 6,5 cm széles.
Összetevők

kordonet selyem fonal, tekla gyöngy, akril gyöngy, szerelőpálca, fülbevalóalap, gyöngy, ezüst

Ára

/ 1 pár

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

ékszerkészítés

Jellemző
ékszer, fülbevaló, lógó fülbevaló

Színek

ezüst, narancssárga, sárga

Termékkód

3761621

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
560 Ft 600 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon gyors, kedves eladó. Csodaszép fülbevalókkal :D Csak ajánlani tudom.”

Dinababy

Egyedi rendeléseket is vállal

Pixike további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek