Mesélő bögre: A tanítónéni -  - Meska.hu Mesélő bögre: A tanítónéni -  - Meska.hu Mesélő bögre: A tanítónéni -  - Meska.hu
Mesélő bögre: A tanítónéni -  - Meska.hu Mesélő bögre: A tanítónéni -  - Meska.hu Mesélő bögre: A tanítónéni -  - Meska.hu
Mesélő bögre: A tanítónéni -  - Meska.hu
Ezen a bögrén tanítónéniknek terveztem a rajzokat és a feliratot. Egy bögrén három rajz van: - tanítónéni nevel, - kiosztja a dolgozatot, - "A legjobb tanítónéni" Kézzel korongozom és a rajzokat is egyenként karcolom bele.Mivel kézzel korongozom és rajzolom, apróbb eltérések lehetnek az egyes bögréken. Szárítom, égetem, mázazom és újra égetem 980 fokon. A bögrék ólommentes mázzal készülnek, ezért mindennapos használatra alkalmasak. Mérete: kb 3 dl. Tartós, örök emlék. Egyedi elképzeléseket sajnos nem tudok megvalósítani.
Összetevők

agyag, földfesték, máz

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

kerámia

Jellemző
bögre, születésnapra, névnapra, tanítónéni, tanár, tanító, tanárnő, pedagógusnapra, pedagógus

Színek

barna, fehér

Termékkód

3687749

Személyesen Mezőkövesden (naponta), Füzesabonyban (vasárnaponként), Egerben (iskolai napokon) vehető át.
Törékeny díjat nem érdemes igénybe venni, jól be tudom csomagolni.
A termékeimért garanciát vállalok.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Mezőkövesd)
0 Ft 0 Ft
csomagautomata előrefizetéssel
1 290 Ft 1 290 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Sameday futárszolgálat logocsomagautomata előrefizetéssel
1 349 Ft 1 349 Ft

Készítette

tunderkert67

tunderkert67

Ajándékot szeretteidnek a tündérkertből válogathatsz.

5 (894)

tunderkert67 boltja  ›

Róla mondták

“Tökéletes ültető kártya és köszönő ajándék is egyben ,gyönyörű és egyedi . Pont olyan,mint a képen ,de élőben még szebb.Törés biztonsági csomagolás,időben elkészül.Én esküvőre rendeltem,de eltudom képzelni bármilyen ajándéknak is .🤩😍”

Mosz

Ezeket láttad már?