Menyasszonyi ruhához öv -  - Meska.hu Menyasszonyi ruhához öv -  - Meska.hu Menyasszonyi ruhához öv -  - Meska.hu Menyasszonyi ruhához öv -  - Meska.hu
Menyasszonyi ruhához öv -  - Meska.hu Menyasszonyi ruhához öv -  - Meska.hu Menyasszonyi ruhához öv -  - Meska.hu Menyasszonyi ruhához öv -  - Meska.hu
Menyasszonyi ruhához öv -  - Meska.hu
Ezt a kalocsai mintát két méter hosszú fehér napszövetre hímeztem, kordonet selyem fonallal. Ez menyasszonyi ruhához lesz, de lehet bármilyen más ruhához is használni. Ez az öv azért ilyen hosszú, mert masnira lesz kötve. Az öv két végére is hímeztem egy-egy rózsaszínű kis virágot. A minta hossza 60 cm, szélessége 5.6 cm. Az öv teljes szélessége 7cm. Mint általában mindent, ezt a mintát is megrendelő által küldött, varrónő által készített övre hímeztem. A hímzést lehet kérni Puppets perlé hímző fonallal is. Nagy örömömre,kaptam fotót a boldog tulajdonostól, megmutatta, hogy néz ki az öv viselve. :) Én is megmutatom Nektek. :) Teljesen másképp mutat, mint csak úgy simán lefotózva.
Összetevők

fehér napszövet, kordonet selyem hímző fonal

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 6 munkanap

Termék típusa

Népművész termék

Technika

hímzés

Jellemző
kalocsai, népművészet, hímzett

Színek

fehér, piros

Termékkód

3640652

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
915 Ft 915 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon szép, igényes munka, még egyszer köszönöm szépen!Mindenkinek szívesen ajánlom!”

kovjudith

Egyedi rendeléseket is vállal

Bodorka27 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek