Négylevelű lóhere mintájú kulcstartó

Kézzel fűrészelt színfa kulcstartónk különleges, minőségi kézműves ajándék lehet. A kézművesség egyfajta slowlife életfelfogás is: nál...

kézműves termék, készítette: Diobolt
anyaga: gyümölcsfa, kulcskarika, paraffinolaj
technika: famegmunkálás

A termék Alicska felhasználó egyedi megrendelésére készült, ezért megvásárlása is csak számára lehetséges. Ha szeretnél ilyen vagy hasonló terméket, vedd fel a kapcsolatot a termék készítőjével!

Négylevelű lóhere mintájú kulcstartó


   
   

A termék Alicska felhasználó egyedi megrendelésére készült, ezért megvásárlása is csak számára lehetséges. Ha szeretnél ilyen vagy hasonló terméket, vedd fel a kapcsolatot a termék készítőjével!

Négylevelű lóhere mintájú kulcstartó leírása

Kézzel fűrészelt színfa kulcstartónk különleges, minőségi kézműves ajándék lehet.
A kézművesség egyfajta slowlife életfelfogás is: nálunk majdnem minden faanyagnak története van, mert nem ritkán a fa kivágásától kezdve az utolsó védőolajozásig minden lépés a mi dolgunk. Ilyen módon a hozzánk jutott faanyag minden részét felhasználjuk, minőségének megfelelően, semmi nem veszhet kárba! Ékszereink, kulcstartóink általában gyümölcsfákból (körte, cseresznye, sárgabarack, dió) vagy hársfából készülnek.
A mintákat egyesével, kézi lombfűrésszel vágjuk, ezért minden darab valódi kézműves munka, így tudjuk neked garantálni a minőséget, amit keresel.

A képen látható darabok illusztrációk! Többféle fából dolgozunk, minden kulcstartónk egyedi, kézi munkával készül, ezért a faanyag színe, mintája eltér a képen láthatóktól!
Ha érdekel, szívesen küldök egy fényképet az aktuális készleteinkről, így kiválaszthatod a neked leginkább tetsző kulcstartót. (Ilyenkor ezt a terméket tedd kosárba, és természetesen az általad kiválasztottat postázom!) Kulcskarikából is többféle típust használunk.
A fa anyagát paraffinolajjal kezeljük. Ez kiemeli a színét és annak természetes árnyalatait, illetve ellenállóbbá teszi a faanyagot.

A kulcstartó könnyű, mérete 5x4 cm, kulcskarikát mellékelünk hozzá. Postázáskor a kulcskarikát a kulcstartó mellé csomagoljuk.

Ha kérdésed, kérésed van, keress minket belső üzenetben!

Négylevelű lóhere mintájú kulcstartó jellemzői

kézműves termék, készítette: Diobolt

technika


színek

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
3804107

feltöltve
2020. augusztus 2.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Négylevelű lóhere mintájú kulcstartó szállítása

A postázott termékeket biztonságosan csomagolva küldöm. A termékek csomagolásához újrahasznosított (de természetesen tiszta) buborékfóliát használok, hogy ne terheljük még jobban a környezetet. Az ékszerek, kulcstartók, egyéb apróságok biztonságosan és gyorsan meg szoktak érkezni. Ha kulcstartót rendelsz, számíts rá, hogy a kulcskarikát a kulcstartó mellé csomagolva küldöm, mivel így biztonságosabb a szállítás!

Személyes átvételre csak némelyik dísztárgynál tudunk lehetőséget biztosítani, amelyek nehezen postázhatók. Ilyenkor átvételre Budapest XI. kerületében van lehetőség.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Postai küldemény (sima, elsőbbségi) előre fizetéssel 225 Ft 515 Ft

Négylevelű lóhere mintájú kulcstartó alkotója: Diobolt

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek