Plusszjelmintás szájmaszk - többször használatos - tiszta pamut anyagból készült - beleszabott mintapapírral -  - Meska.hu Plusszjelmintás szájmaszk - többször használatos - tiszta pamut anyagból készült - beleszabott mintapapírral -  - Meska.hu Plusszjelmintás szájmaszk - többször használatos - tiszta pamut anyagból készült - beleszabott mintapapírral -  - Meska.hu
Plusszjelmintás szájmaszk - többször használatos - tiszta pamut anyagból készült - beleszabott mintapapírral -  - Meska.hu Plusszjelmintás szájmaszk - többször használatos - tiszta pamut anyagból készült - beleszabott mintapapírral -  - Meska.hu Plusszjelmintás szájmaszk - többször használatos - tiszta pamut anyagból készült - beleszabott mintapapírral -  - Meska.hu
Plusszjelmintás szájmaszk - többször használatos - tiszta pamut anyagból készült - beleszabott mintapapírral -  - Meska.hu
Plusszjelmintás szájmaszk - többször használatos - tiszta pamut anyagból készült - beleszabott mintapapírral -  - Meska.hu
Mivel az orvosi maszkok szinte mindenhol elfogytak, és néhány órai használat után a szemetesbe kerülnek, ezért készítettem ezeket az egyedi darabokat. A képen látható maszk megrendelhető női, férfi és extra nagy méretben. 100% pamut anyagból készült, mosással vasalással fertőtleníthető, újra felhasználható. Anyaga 3 réteg pamutvászon, belsejébe extra szűrőréteg helyezhető. Egy vastagabb papírt szabtam bele, ez alapján bármilyen betétet készíthetsz hozzá. A felső részébe vékony drótot varrtam, mellyel az orra igazítható, így jobban követi az arc formáját. A rögzítést az oldalára varrt vékony gumi biztosítja. Figyelem! Ez a maszk nem nyújt 100%-os védelmet a fertőzések ellen, de hozzájárul ahhoz, hogy viselője, kevesebbet nyúljon az orrához, szájához, csökkentve ezzel is a fertőzés kockázatát. Vigyázzunk magunkra és egymásra!
Összetevők

pamutvászon, vékony kalapgumi

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 2 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

varrás

Jellemző
arcmaszk, mosható, újrahasználható

Színek

mintás

Termékkód

3695651

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Foxpost automatába listaár
999 Ft 999 Ft
Foxpost automatába
799 Ft 799 Ft

Készítette

Macka

Macka

Engem kikapcsol és feltölt a varrás :)

5 (784)

Macka boltja  ›

Róla mondták

“Figyelmes, segítőkész eladó. Precíz, szép termékek. Egyéni kérésemet is készséggel teljesítette. Postázás, csomagolás is rendben volt. Nagyon köszönöm!”

silvergrey

Macka további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek